Sagskoordinatortrainee søges til Nybolig Amager Holmbladsgade

Sagskoordinator-trainee søges til Nybolig Amager Holmbladsgade, Amager

Har du allerede lidt erfaring som sagsbehandler fra lignende job? Og ønsker du at tage fagligheden til næste skridt. Er du serviceminded, selvstændig og villig til at lære?

Så er det måske dig, der kan blive en del af vores stærke team. Hos Nybolig kommer du ind i en moderne mæglerkæde, hvor du hurtigt får opgaver og ansvar. Vi sørger for en skræddersyet uddannelsesplan for dig, så du kan blive branchens bedste sagsbehandler.

Dine kvalifikationer
For at opnå succes i jobbet, skal du være klar til at lære en masse nyt samt frisk på at yde en stor indsats. Du skal være pligtopfyldende og kunne arbejde selvstændigt. Det er også en stor fordel, at du kan lide at arbejde med mennesker, for du kommer til at have meget kontakt med kunderne.

Vores succes bygger på stærkt samarbejde, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, som gerne gør en ekstra indsats for at hjælpe en travl kollega. For at skabe en god kontakt til kunder og kollegaer, er det også en fordel, at du har humor og glimt i øjet.

Vi forventer også, at
· 1 års erfaring fra branchen
· Det er en fordel, hvis du kender til systemerne (C&B)
· Du er serviceminded, udadvendt og imødekommende

En god start i en spændende branche
Som trainee i Nybolig, får du en stilling med fokus på faglig og personlig udvikling. Du får et team af dygtige og dynamiske kolleger, der er klar til at lære fra sig. Du får løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig- mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til [email protected] - Der vil blive holdt samtaler løbende. Stillingen er åben til den er besat så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Indehaver, Leutrim på tlf. 3164 2000

Download stillingopslag

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Nyttige oplysninger
Ledig stilling
Sagskoordinator-trainee søges til Nybolig Amager Holmbladsgade
Sted
Amager
Arbejdsgiver
Nybolig Amager Holmbladsgade
Ansøgning og CV sendes til
Leutrim Rusiti på [email protected]
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.