Sagskoordinator søges til Nybolig Bagsværd

Nybolig Bagsværd søger barselsvikar for vores dygtige sagskoordinator.

Er du god til at holde mange bolde i luften, serviceminded og ikke mindst struktureret, er du måske den rette til at vikariere for vores dygtige nuværende sagskoordinator.

Som sagskoordinator hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling i en travl hverdag.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Som sagskoordinator kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi forventer også, at

  •  Du kan starte i stillingen 1.9 eller senest 1.10.
  • Du er struktureret, kan arbejde selvstændigt og har et godt overblik.
  • Du har måske tidligere haft job på et kontor men søger nu nye udfordringer.
  • Du er lidt af en perfektionist, men kan også få dine opgaver løst hurtigt.

Du får det bedste grundlag for succes
Hos Nybolig Bagsværd får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.
Du vil blive oplært af vores nuværende sagskoordinator, så du efter en oplæringsperiode, selvstændigt vil kunne varetage de opgaver der bliver stillet. Du vil tillige kunne sparre med vores meget dygtige sagsbehandler, som også vil give dig et godt indblik i hele salgsforløbet fra start til slut. Da vi er i løbende udvikling, vil der muligvis for den rette kandidat kunne blive tale om en fast stilling, men udgangspunktet er et barselsvikariat.

Du får

  • Et team af dygtige og meget erfarne kollegaer
  • Løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til indehaver Jannick Schønemann på jan@nybolig.dk snarest muligt.
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Indehaver Jannick Schønemann på 3069 2880.

Læs hele annoncen.