Sagskoordinator søges til Nybolig Bendsen, Scheutz & Dalsgaard i Roskilde eller Stenløse

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som sagskoordinator hos os får du et spændende udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Som sagskoordinator kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse. Du kommer til at indgå i et erfarent team med 2 andres sagskoordinatorer og 2 trainees.

Vi forventer også, at
· du har erfaring fra en lignende stilling i branchen.
· du har lyst til at arbejde med frihed under ansvar.
· det er en fordel hvis du er køberrådgiver, men ikke et krav.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer.
· vi ønsker at tilbyde dig den bedste arbejdsplads.
· mulighed for en masse udvikling, som du ønsker det.
· fleksibilitet i forhold til hvor du vil arbejde, det kan både være i Roskilde, Jyllinge eller Stenløse.
· løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Nybolig Bendsen, Scheutz & Dalsgaard har 3 butikker af forskellig størrelse, vi er i kraftig vækst og ønsker derfor at udvide.

Download opslaget

Er du interesseret?
Send din ansøgning til abx@nybolig.dk senest den 24. marts 2021. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Indehaver Allan Bendsen på 20 30 59 82.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit. 

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Bendsen, Scheutz & Dalsgaard
Ansøgning og CV sendes til
Allan Bendsen abx@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.