Sagskoordinator - søges til Nybolig Hillerød

24. juni 2019

Vores dygtige Pernille har været på barsel og fundet et arbejde tættere på hjemmet. Vi har
derfor brug for hjælp til at klare sagerne.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

15. juli 2019

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

lll@nybolig.dk

Dine opgaver
Dit arbejdsområde bliver 100 % sagsstyring af vores ejendomme/sager fra start til slut. En god portion erfaring i bagagen er nødvendigt og evne at udfylde en central og styrende rolle i virksomheden. Af natur er du samarbejdsvillig og lader dig ikke stresse – selv når presset er på sit højeste. Du forstår at arbejde struktureret og målrettet i din hverdag, og kan begå dig overfor alle typer mennesker.

Vi forventer
Du arbejder struktureret og i et team. Være servicerende og bistå ved perioder med høj aktivitet. Du har kendskab til at tinglyse dokumenter, lave før- og efter salgsarbejde og yde høj kvalitet. Du skal have lyst til at leve dig ind i de ejendomme vi får til salg via grundig sagsbehandling. I Nybolig bruger vi C&B, processtyring og e-bolighandel.

Vi tilbyder
Som vores ny kollega kan vi tilbyde et job fuld af udfordringer og ansvar i et åbent og behageligt arbejdsmiljø. Dine kolleger er nogle af branchens bedste både i jobbet, men også som dine kolleger.

Er du interesseret?
Din ansøgning skal du sende til os på lll@nybolig.dk. Den vil naturligvis blive behandlet fortroligt.
Du er også meget velkommen til at ringe til Louise Lillelund 4073 0010, såfremt du har spørgsmål til jobbet eller til vores firma
mv.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt dog inden 15. juli 2019.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Download stillingsopslaget