Sagskoordinator søges til Nybolig Gilleleje

Vores meget dygtige og kompetente sagskoordinator skal på barsel. Derfor søger vi en ny erfaren og ansvarsbevidst sagskoordinator med orden i tingene. 

Er du selvstændig, pligtopfyldende og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?

Så er du måske den helt rigtige kandidat til jobbet.  Som sagsbehandler hos os får du et spændende og udfordrende job, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling.

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at understøtte mæglerne. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.
Som sagsbehandler kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi forventer også, at

· du bruger IT som et dagligt arbejdsredskab og har faglig kendskab til det finansielle system og -marked, jura og lovgivning
· du har flere års erfaring fra et lignende job hos f.eks. advokat, pengeinstitut eller ejendomsmægler
· du er serviceminded og hjælpsom, så vores kunder og samarbejdspartnere føler sig godt tilpas og godt behandlet
· du har et godt drive, højt humør, er omstillingsvillig og kan have mange bolde i luften samtidig
· du har præcision, er kvalitetsorienteret og lidt af en perfektionist

Et udfordrende og alsidigt job
Vi tilbyder et spændende job i en farverig branche. Som sagsbehandler får du et udfordrende job og en arbejdsdag, der ofte er hektisk. Du kommer til at deltage aktivt i salgsarbejdet i forretningen.

Du får
· Et team af dygtige og dynamiske kollegaer
· Løn i forhold til dine kvalifikationer.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til aeg@nybolig.dk  
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til indehaver Annette Egelund på 4045 5101
 
Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.