Sagskoordinator-trainee søges til Nybolig Amagerbro

Måske er det dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Amagerbro. Her bliver du en
del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at
være de bedste.

Nyttige oplysninger

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

Carina Gustafson Harboe

cgx@nybolig.dk

Vi søger
Vi søger en energisk og topmotiveret sagskoordinator-trainee til vores butik på Amager, som ønsker at blive en del af områdets bedste mæglerbutik. Du skal have flair for administration og ønsker at mestre denne del af en ejendomshandel, derudover skal du også have ambitionerne og viljen til at gøre en forskel for dine kollegaer og vores kunder.

Dine kvalifikationer
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor eller Finansøkonom, men vi modtager også meget gerne ansøgninger fra profiler med administrativ erfaring fra anden branche. Du kan lide at have travlt og formår at holde mange bolde i luften, også i forskellige størrelser. Som person er du frisk, kundeminded og har gode samarbejdsevner. Du brænder for at vise, hvad du kan og er ikke bange for at smøge ærmerne op.

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.

Du får
En struktureret toårigt uddannelsesforløb, som betales af virksomheden. Herudover vil du deltage i forskellige kurser inden for vores it-systemer samt det at være en del af Nybolig kæden. I din dagligdag i vores succesfulde mæglerbutik vil du arbejde tæt sammen med butikkens erfarne sagskoordinator, som vil sikre at du får den nødvendige sparring samt oplæring i alle fagets facetter.

Dine primære opgaver vil indebære administrative opgaver som, sagsbehandling, forberedelse af møder, udarbejdelse af diverse præsentationer og salgsopstillinger, indsamling af dokumenter, telefon ekspedition, kundekontakt, udarbejdelse af annoncer og andre markedsføringsmæssige opgaver.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til CGX@NYBOLIG.DK
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til os på 3232 4455.
Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Download stillingsopslaget