Salgstrainee/sælger med salgserfaring og ambitioner søges til Nybolig Østerbro

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og hårdtarbejdende? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?
Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Svanemøllen på Østerbro.
Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de absolut bedste.

 

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft, et stort personligt drive og et skarpt hoved. Opsøgende salg er en helt central del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af at være proaktiv i dit arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.

Samtidig forventer vi, at du er klar på arbejdsopgaver som er alt fra at lave flyers, opdatere butiksudstilling, klargøring af forretning, henvisninger til samarbejdspartnere, ringe canvas og ikke mindst salg af boliger og meget mere.

Vi forventer også, at

  • du har dokumenteret salgserfaring fra lignende job i branchen, telefonsælger eller kørende sælger
  • du er top-motiveret og har en brændende ønske om at blive landets bedst sælgende salgstrainee
  • du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
  • du er indstillet på at lægge rigtig mange timer i dit arbejde

Du får det bedste grundlag for succes
Hos Nybolig Thomas Boye Jensen får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundligt. Du kommer for eksempel til at stifte kendskab til det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

Du får

  • et team af dygtige og dynamiske kollegaer fordelt på 4 attraktive forretninger på Østerbro og Hellerup
  • en spændende, travl og afvekslende hverdag
  • en traineestilling hvor du kommer alle aspekter i en ejendomshandel igennem

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning, hvor alle vores kunder bliver mødt af en dygtig og kompetent bolig-mægler. Det stiller store krav til vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning samt CV og et vedlignende billede til Britta Boye Jensen på bbj@nybolig.dk. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Indehaver Britta Boye Jensen på 4085 8524.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.