Salgskoordinator/køberrådgiver søges til Nybolig - Martin Enemærke

18. juli 2019

Er du selvstændig og serviceminded? Kan du lide at være en vigtig del af et ambitiøst team? Og trives du med stort ansvar i en travl hverdag?
Så er du måske den helt rigtige kandidat til vores team. Som salgskoordinator hos os får du et spændende udfordrende job, hvor du bliver en del af en vinderkultur med stor fokus på det sociale.

Nyttige oplysninger

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

ene@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
Som salgskoordinator får du et udfordrende job og en arbejdsdag, der ofte er hektisk. Du får det overordnede ansvar for før og eftersagsbehandlingen og for at skaffe og udføre KøberRådgivning på alle typer af boliger. Hos os laver folk det de er bedst til, det vil bl.a. sige, at vores mæglere udelukkende sælger og kommisionere boliger og ikke udføre før- og eftersagsbehandlingsopgaver. Det kræves derfor at man trives med at have mange bolde i luften og have et stort overblik. På køberrådgivningssiden kommer du til at have meget kontakt med kunderne. Så det er en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse.

Vi forventer også, at

· du har kendskab til det finansielle system og marked, jura og lovgivning
· du har erfaring fra ejendomsmæglerbranchen
· du har en oprigtig interesse for branchen og det at skulle rådgive boligkøbere
· Kommer fra en lignende stilling

Et udfordrende og alsidigt job
For at få succes i jobbet skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret. Du skal også være god til at samarbejde, for en vigtig del af dit arbejde bliver at skabe relationer med samarbejdspartnere og kunder. Det er vigtigt, at du er serviceminded ud over det sædvanlige, og at du leverer høj kvalitet, når du løser dine opgaver.

Du får
· et team af dygtige og dynamiske kollegaer, hvor det sociale vægtes højt
· gode indtjeningsmuligheder - uden loft
· et stærkt brand i ryggen med landsdækkende markedsføring
· en arbejdsplads, hvor du får indflydelse med dine idéer

Vores mål
Hos Nybolig - Martin Enemærke bliver du en del af et ambitiøst team, hvor det sociale vægtes højt. Vi ønsker at være de bedste
til det vi gør, hvorfor vi fortsat ønsker at vækste endnu mere. Nybolig - Martin Enemærke A/S består af:
Nybolig Rødovre, Valby og Valby Søndermarken / København SV.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til ene@nybolig.dk snarest muligt. Vi ansætter, når rette kandidat er fundet.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

Download stillingsopslaget