Trainee søges til Nybolig Amager

Er du en stærk sælger, der samtidig er troværdig og fagligt kompetent? Og har du gennemslagskraft og store ambitioner?

Så er det måske dig, der skal være vores nye medspiller i Nybolig Amager. Her bliver du en del af et team af kompetente kollegaer, der samarbejder effektivt og har et fælles mål om at være de bedste. 

Dine kvalifikationer
For at få succes i jobbet skal du have gennemslagskraft og et stort personligt drive. Opsøgende salg er en del af jobbet, så det er vigtigt, at du bliver motiveret af den slags arbejde. Du skal være troværdig og imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer.
Som salgstrainee kommer du til at have kontakt med kunderne. Derfor er det en stor fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og går op i at give kunderne en god oplevelse, når du sælger deres bolig for dem. Udover dine personlige egenskaber, så skal du være struktureret og klar på kontor- og servicearbejde.

Vi forventer også, at
· Du er god til at skabe kontakt til kunder og vedligeholde kundekontakter
· Du kan arbejde selvstændigt og i højt tempo uden at miste overblikket
· Du er grundig i dit arbejde og er vant til at arbejde med IT
· Du er dygtig til at formulere dig i skrift og tale

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. I et trainée forløb vil du stifte bekendskab med alle del af de opgaver, som udføres i butikken herunder både opgaver, som omhandler salg og kontorarbejdet.

Du får
· Stillingen er en fuldtidsstilling og du skal påregne fast søndagsarbejde.
· Du vil blive oplært af dygtige folk og du vil få et indgående kendskab til alle faser i en bolighandel.
· Vi stiller høje krav til dig, men for den rette vil der være rigtig gode udviklingsmuligheder.

Vores mål
I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nyboligmægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til indehaver John Rasmussen mail: jhr@nybolig.dk. Du kan også ringe direkte på 4050 2993 hvis du vil vide mere om jobbet.

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit. 

 

Download opslaget

 

Nyttige oplysninger
Arbejdsgiver
Nybolig Amager
Ansøgning og CV sendes til
John Rasmussen jhr@nybolig.dk
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.