Trainee søges til Nybolig Frederiksberg - Gammel Kongevej

6. november 2019

Er du i gang med uddannelsen til ejendomsmægler og har du allerede erfaring fra branchen – så kan vi tilbyde dig at blive en del af vores ambitiøse team. Vi har mange bolde i luften og derfor kan vi tilbyde den rigtig ansøger en indholdsrig og travl hverdag.

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

1. januar 2020

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

Maria Kjær mk@nybolig.dk

Dine kvalifikationer
Vi søger en ny kollega til vores team, og det er vigtigt at du er ordentlig, tillidsskabende og imødekommende. Omhyggelighed skal være en del af dit DNA, for at imødekomme vores kunders krav. Du skal samtidig have flair for kundekontakt og stor lyst til at yde en service som er højere end vores kunder forventer.

Vi forventer også, at
•Du er grundig
•Du er i gang med uddannelsen til ejendomsmægler
•Du har et fleksibelt forhold til arbejdstid – du er der når kunden kan
•Du ved, at grundig oplæring er en forudsætning for at skabe resultater
•Du brænder for at give vores sælgere og købere områdets bedste service og oplevelse

Du får det bedste grundlag for succes
I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt. Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgive grundigt. Du kommer for eksempel til at bruge det nyskabende værktøj SmartSalg, der gør det lettere at ramme de rigtige købere til hver enkelt bolig.

Du får
•Et team af kompetente og erfarne kollegaer, hvor humor og seriøsitet går hånd i hånd
•En stilling i en af de bedst placerede ejendomsmæglerforretninger i landet
•Grundig træning og oplæring i alle facetter af det at være ejendomsmægler
•Attraktive ansættelsesvilkår

Vores mål
Forretningen vi tilbyder en stilling i, er en væsentlig spiller på boligmarkedet på Frederiksberg og i København og måske en af landets bedst placerede ejendomsmæglerforretninger. Vi løser salg i det etablerede boligmarked for private sælgere og projektsalg, seriesalg og udlejning for professionelle kunder. Med udgangspunkt i gode kundeoplevelser og tilfredse medarbejdere vil vi være blandet de mest sælgende ejendomsmæglerforretninger i Københavnsområdet. Det langsigtede mål er at blive blandt de 10 mest sælgende ejendomsmæglere i Danmark.

Er du interesseret?
Send din ansøgning til Maria Kjær mk@nybolig.dk. Vi ansætter når den rette person er fundet, men gerne pr. 1. januar 2020
Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Maria Kjær på tlf. 4121 0014 eller Lars Nissen 4077 8811.

 

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerforretninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privatboliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download opslaget