Vi søger en medarbejder til vores projektsalgsafdeling i Horsens

19. november 2019

Nyttige oplysninger

Ansøgningsfrist:

29. november 2019

Arbejdsgiver:

Nybolig

Ansøgning og CV sendes til:

Mette Holst meh@nybolig.dk

Dine kvalifikationer

Vi søger en ny medspiller til vores team. Det er først og fremmest din personlighed der er afgørende for os. Det er vigtigt atdu er ordentlig, tillidsskabende og imødekommende. Omhyggelighed skal være en del af dit DNA, for at imødekomme voreskunders krav. Du skal samtidig have flair for kundekontakt og stor lyst til salg. Du evner at sætte dig i kundernes situation, ogtilpasser dine løsninger til det konkrete behov. Du trives med at blive målt på din indsats og du har en god holdånd.

Vi forventer også, at

•Du har relevant erhvervserfaring, det kan både være som mægler, koordinator, praktik eller trainee-forløb
•Du har lokalkendskab
•Du skaber tillid igennem din adfærd og er god til at danne relationer
•Du er en god kollega som har lyst til at være en del af et team
•Du har et fleksibelt forhold til arbejdstid – vi er der for kunderne
•Du kan arbejde i et højt tempo, uden at miste overblikket

Om Nybolig Projektsalg Horsens

 Vores projektafdelingen danner team med vores boligafdeling. I Projektafdelingen beskæftiger vi os primært med udvikling afnye projektejendomme, salg af grunde og udstykninger samt salg eller udlejning af ejerlejligheder, rækkehuse og villaer underopførelse I Nybolig får du et krævende job, hvor der er plads til, at du kan udvikle dig fagligt og personligt.Nybolig arbejder for at give dig moderne, digitale løsninger, så du har de bedste muligheder for at sælge effektivt og rådgivegrundigt.

Du får

•et team af kompetente og erfarne kollegaer
•en stilling i en af de bedst placerede ejendomsmæglerforretninger i landet, som er i positiv vækst
•en veletableret organisation med professionel back up

Vores mål

I Nybolig lægger vi stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning. Vi arbejder for, at alle kunder føler, at deres Nybolig-mægler er dygtig og kompetent. Det stiller krav til alle vores medarbejdere.

Er du interesseret?

Send din ansøgning til Mette Holst, meh@nybolig.dk. Vi ansætter når den rette person er fundet, men gerne med opstart pr. 1.januar 2020. Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Mette Holst på tlf. 5151 5900 eller Flemming Thykjær på 2340 2914

 

Nybolig er en af landets største ejendomsmæglerkæder. Vi består af godt 220 ejendomsmæglerfor-retninger, der tilsammen udgør en landsdækkende kæde af specialister inden for formidling af privat-boliger og landbrug. Nybolig er en del af Nykredit Mægler A/S, som er 100% ejet af Nykredit.

 

Download stillingsopslaget