Nybolig Hedehusene - Fløng - Tune

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Vesterkøb 21
2640 Hedehusene
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Ons - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Hedehusene

Hos Nybolig Skiffard & Simonsen har vi et dybdegående kendskab til vores lokale markedsområder. Vores to forretninger er centralt placeret i Hedehusene og Taastrup.

Hos Nybolig Skiffard & Simonsen vil du altid møde en ejendomsmægler med et smil på læben – vi elsker at sælge boliger og ligeledes at forhandle den rette boligpris for vores kunder. Med vores mange og veluddannede ejendomsmæglere sikrer vi dig en høj fleksibilitet i forhold til møder, fremvisning af bolig m.m. På nuværende tidspunkt har vi 14 engagerede og kompetente medarbejdere med et bredt lokalkendskab, der arbejder passioneret og målrettet på lige præcis din bolighandel.

Vi beskæftiger os med salg af mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, ejerlejligheder, rækkehuse, helårsgrunde, fritidsgrunde, boligprojekter m.m. Vi er markedsledende på udbud og salg, det er vi, fordi hver eneste medarbejder arbejder målrettet på at være den bedste ejendomsmægler for dig.

Kyndig rådgivning med Skiffard og Simonsen

I forbindelse med køb af bolig tilbyder vi naturligvis Nybolig Køberrådgivning og Nybolig Match, som er et produkt til dig, der ønsker hjælp til at finde ny bolig. Vi har 5 køberrådgivere, som har DE-tryghedsmærke og beskæftiger sig med rådgivning af købere.

Uanset om det omhandler salg eller køb, står vi klar til at assistere og sikre dig en god bolighandel. Kontakt en af vores dygtige medarbejdere allerede i dag, og få en uforpligtende snak om din boligsituation.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 35409688

Læs mere om Nybolig Hedehusene - Fløng - Tune

Realkreditinstitut
  • Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Nykredit Forsikring og Gjensidige
Finansiering
  • Totalkredit
Forsikring
  • Nykredit Forsikring og Gjensidige
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.