Effektivt salg med Nybolig SmartSalg

De fleste boligkøbere starter boligjagten online. Derfor har Nybolig et online annonceringsværktøj, som effektivt finder både de aktive og passive købere til alle slags hjem. Vi kalder det Nybolig SmartSalg.

Derfor er det smart

Med Nybolig SmartSalg får du én samlet pakke, hvor vi annoncerer din bolig online på Facebook, Instagram og også på hjemmesider, hvis du ønsker det. Det er smart, fordi data fra én kanal automatisk bliver overført til andre kanaler, hvilket giver en mere effektiv samlet løsning.

Købere fokuserer på vidt forskellige ting, når de ser en bolig. Derfor sammensætter vi flere annoncer, hvor både billeder og tekster er forskellige. På den måde er der større chance for, at annoncen viser netop det ved din bolig, som den enkelte køber er mest interesseret i.

Nybolig SmartSalg tilpasser konstant kampagnen, så pengene bliver brugt rigtigt. Faktisk optimerer vi dine annoncer hvert minut døgnet rundt. Det gør vi ved at skære alt det unødvendige fra, så vi kun bruger penge på at vise de annoncer, der klarer sig bedst.

Det er smart med én samlet pakke med flere annoncer, fordi det ofte kan flerdoble antallet af potentielle købere, der ser din bolig. Samtidig kan vi se hvilke annoncer, der virker bedst og bruge den viden til hele tiden at gøre annonceringen mere effektiv.


Hør mere

Kontakt din lokale mægler hvis du er interesseret i at høre mere om SmartSalg og hvordan værktøjet kan effektivisere dit boligsalg.

Kontakt mægler

Gratis salgsvurdering

Få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd. Vi glæder os til at komme forbi, når det er tid til et nyt hjem.

Bestil salgsvurdering

SmartSalg skaber resultater

I grafen kan du se, hvordan det ser ud, når SmartSalg sættes igang. Den mørkeblå kurve viser, hvor mange der ser din bolig med SmartSalg. Den grå kurve viser, hvor mange der ser din bolig via anden trafik eksempelvis fra en boligside. Pointen er, at der kommer mange flere interesserede købere i længere tid.

Det er rart at kunne følge med i, hvor mange der kigger på din bolig. På Mit Nybolig kan du hele tiden se, hvor mange der har set din bolig på nettet og hvor stor effekt, din SmartSalg kampagne har.

Kunder anbefaler SmartSalg


"Det tog halvanden måned i alt, så var huset solgt og underskrevet."

- Christian Melholt

"Det var et anderledes salg, og en anden måde at tænke salg på - og det kunne jeg godt lide"

- Per Østergaard

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.