Andelsbolig på Frederiksberg

På Frederiksberg bor der lidt over 103.000 indbyggere, hvilket er med til at gøre bydelen til et er de mest eftertragtede steder at bo i København. Derudover er bydelen fyldt med alle storbyens faciliteter lige udenfor hoveddøren. Gaderne er fyldt med flotte byrum, hyggelige cafeer, restauranter og en masse spændende specialbutikker. Frederiksberg er kendt for både Gammel Kongevej, Frederiksberg Allé og ikke mindst Værnedamsvej, der ligger på grænsen op til Vesterbro. Gader der er fyldt med liv, cafeer og butikker.

Bo tæt på naturen

Med en andelsbolig på Frederiksberg er du ikke kun tæt på bylivet, der er heller ikke langt til grønne omgivelser og et rigt dyreliv. Frederiksberg er nemlig den grønne del af København med Frederiksberg Have, Søndermarken og Zoologisk Have. Hvilket også er en af grundene til, at bydelen kaldes hovedstadens grønne hjerte. Det er også i dette område du finder alle de fine gamle haver langs Pile Allé, der om sommeren byder på herlig underholdning og smørrebrød. 
En glemt perle på Frederiksberg er Landbohøjskolens have. Haven kan nydes året rundt og indeholder flere tusind forskellige vækster, hvor alle er mærkede med skilte.

Frederiksberg kommune - sin helt egen

Andelsboligerne på Frederiksberg er meget eftertragtet, da området er et roligt og sikkert sted at færdes og bo - for både børn, voksne og ældre. Området er fyldt med vuggestuer, børnehaver og skoler - både folkeskoler, privatskoler, gymnasier og CBS (Handelshøjskolen). 
Frederiksberg kommune er arealmæssigt Danmarks mindste kommune, men har landets tætteste befolkning. Kommunen tilbyder derudover lave skatter og individuelle tilpassede ydelser. Frederiksberg kommune er også en meget miljøvenlig kommune, som gennem et bestemt og sikkert vejnet guider den tunge københavnske trafik udenom kommunen. Frederiksberg er på mange måder ”det grønne byrum” i hovedstaden. Så det kan sagtens betale sig at investere i en andelsbolig i denne bydel. 
Det er også en bydel i rivende udvikling, og der åbnes snart op for udvidelsen af metrosystemet, så det bliver nemmere at transportere sig rundt i den tunge trafik, der ofte kan forekomme i hovedstaden.
 
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.