Side 1 af 6

Find huse til salg på Bornholm

Leder du efter hus på Bornholm? Her på nybolig.dk finder du huse til salg over hele øen, lige fra Rønne til Nexø. Med et hus på Bornholm kan du nyde godt af alt det bedste fra den danske ø, som ligger lunt placeret i Østersøen syd for Sverige. Der er ca. 40.000 (2019) indbyggere i Bornholm Kommune.

 

Huse med landsbystemning og idyl

Der er mange gode grunde til at købe hus på Bornholm. Måske er du opvokset på øen og ønsker at komme tilbage efter et kortere eller længere ophold et andet sted i landet. Måske har du boet på Bornholm hele dit liv og ønsker at bytte dit nuværende hjem ud med et andet hus. Måske er du tilflytter, fordi du simpelthen bare har forelsket dig i den idylliske solskinsø. Grundene er mange og gode, for Bornholm er i særklasse en lille perle. Udvalget af boliger til salg på Bornholm afspejler dette. Du finder alt fra smukke bindingsværk til familievenlige parcelhuse og villaer.

Med et hus på Bornholm er du omgivet af smuk natur og vand til alle sider. Uanset om du ønsker at bo i en af de mindre byer, i hovedbyen Rønne eller med udsigt over hav og mark, så kan du finde et hus, der passer til din stil og dine ønsker.

 

Nyd en bolig på klippeøen med rundkirker og lokale delikatesser

Det er ikke uden grund, at Bornholm er et yndet rejsemål for danske og udenlandske feriegæster. Her er ro, skønne omgivelser og gastronomi af høj klasse. Lokale delikatesser fra Bornholm sælges i specialbutikker og dagligvarebutikker over hele landet, og smagen af klippeøens gode råvarer og lokalt fremstillede varer lokker mange til for at opleve smagen og produktionen helt tæt på.

Bornholm er en helt unik plet på det danske landkort. Klippeøen er præget af et bakket landskab med dybe dale og høje udsigtspunkter. Tager du på cykeltur er det derfor en god idé at være forberedt på, at der skal trampes godt i pedalerne. Men det er det hele værd, når du cykler langs vandet og gennem frodige skove.

Et andet unikt kendetegn ved Bornholm er øens rundkirker, som stadig er aktive, fungerende kirker.

Er du blevet fristet til at købe hus på Bornholm? Gå på opdagelse i udvalget af huse til salg her på siden. Eller kontakt Nyboligs lokale mægler: 

Nybolig Rønne

Nybolig Nexø

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.