Side 1 af 3

Sommerhuse til salg på Bornholm

Bornholm er særdeles populær som feriedestination, og hvis du er en af de mange, som besøger solskinsøen igen og igen, så er du måske begyndt at gå med tanker om at købe et sommerhus på Bornholm. På nybolig.dk har vi samlet et stort udvalg af fritidsboliger til salg, som du kan gå på opdagelse i. Du finder sommerhuse på alle dele af øen, i forskellige prisklasser og af forskellige størrelser og indretninger.

 

Sommerhuse til alle behov

Et sommerhus på Bornholm danner den perfekte ramme om et afslappet ophold væk fra dagligdagens sysler. Uanset om du er på udkig efter et sommerhus til børnefamilien, et par eller til flere der vil gå sammen om et dele-sommerhus, så er der gode muligheder for at få ønskerne opfyldt.

På nybolig.dk præsenterer vi dig for et varieret udvalg af fritidshuse i forskellige stilarter, lige fra små hytter i hyttebyer til større landejendomme og klassiske sommerhuse bygget i træ.

 

Solskinsø med gastronomi og lokale delikatesser i særklasse

Der er mange grunde til at holde af Bornholm. Én af dem er uden tvivl maden, som er kendt i hele Danmark. Med hav til alle sider, er det ikke overraskende, at fisk og skaldyr ofte præger menukortet på caféer og restauranter. Prøv fx stegte sild eller en lækkert tilberedt friskfanget torsk. Udover friske fisk, så byder Bornholm på hyggelige gårdbutikker, mikrobryggerier og lokale smagsoplevelser til den søde tand.

Kombiner dit næste besøg på Bornholm med fremvisning i nogle af de mange sommerhuse til salg på solskinsøen.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.