Nybolig Skibhus

Thomsen, Demirhan & Led

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Skibhusvej 98
5000 Odense C
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Skibhus og Odense


Få hjælp til at sælge din bolig i Odense og omegn

Hos Nybolig Skibhus - Thomsen, Demirhan & Led A/S er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig kan sælges for.

Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut. Nybolig Thomsen, Demirhan & Led A/S er et stærkt lokalt team med forretninger i Tarup, Næsby, Hjallese, Skibhus, Dalum & Lejlighedsbutikken i Odense C. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet og giver os en markant profil og et stort lokalkendskab.

Velkommen hos Nybolig Skibhus

Nybolig Skibhus - Thomsen, Demirhan & Led A/S er klar til at hjælpe netop dig. Det betyder, at vi giver dig den rådgivning, du har brug for. Vi holder til i lyse, indbydende og smagfuldt indrettede lokaler, velplaceret på Skibhusvej. Herfra sælger vi ejerlejligheder, villaer, sommerhuse og andelsboliger på hele Fyn.

Vi er et engageret team, som har mange års erfaring samt den nødvendige viden fra boligmarkedet i Odense og omegn. Derfor har vi svaret på, hvad der skal til for at kunne hjælpe dig med dit boligsalg. Vi har stor ekspertise i formidling af fast ejendom, herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, ideelle anpartslejligheder, andelsboliger samt nedlagte landbrug.

En ordentlig bolighandel, det er, hvad vi vil tilbyde dig. En ordentlig bolighandel kræver, at vi kender dine ønsker og behov. Derfor er det vigtigt, at du er med på sidelinien i hele forløbet. Det betyder også, at du inddrages og orienteres om alle beslutninger. Det er dine behov, som tilrettelægger din handel. Og alt dette betyder for dig en ordentlig handel!

Et effektivt salg, som giver dig det bedste resultat. Det er en del af en ordentlig bolighandel. Derfor er vi klar, når du har brug for det - alle ugens syv dage.

Projektsalg og lejeboliger

Hos Nybolig Skibhus udbyder vi også nybyggede projektboliger til salg og leje i Odense og omegn.

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse. 

Nybyg til salg og til leje i Danmark | Nybolig 

Der er mange ting at være opmærksom på, hvis du vælger en projektbolig. I mange tilfælde bliver projektboligerne udbudt, inden de står færdige – og indimellem også inden det første spadestik er taget. Ikke mindst er selve beslutningsprocessen derfor en smule anderledes end den, der kendes fra en helt almindelig bolighandel eller lejeproces.

Boligens ydre udtryk og planløsning kendes fra start. Som regel vil du dog have mulighed for selv at præge udformningen af dit kommende hjem via forskellige tilvalgsmuligheder. Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Læs vores guide til køb af projektbolig her

I forretningen har vi mange års erfaring med udvikling og afsætning af projektboliger. For dig som overvejer, om en projektbolig kunne være noget for dig, står vi derfor klar med grundig og professionel rådgivning, som sikrer at du bliver klædt bedst muligt på til at træffe dit valg. 

Og beslutter du dig for at købe eller leje en projektbolig gennem os, sørger vi naturligvis for, at du bliver styret trygt og sikkert igennem hele forløbet. Lige fra start til slut

Er du interesseret i at høre nærmere om dine muligheder for køb og leje af en projektbolig i Odense og omegn, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi os i forretningen. 

Se vores aktuelle udvalg af nye projektboliger her: Nybyggeri til salg og leje i Danmark | Nybolig

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32649904

Læs mere om Nybolig Skibhus

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
  • Lån & Spar
  • Spar Nord
Forsikringsselskab
  • Nykredit Forsikring og Gjensidige Forsikring
Andre
  • Profilm
  • NMC Visual
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit samt Nykredit Bank
Forsikring
  • Nykredit Forsikring og Gjensidige Forsikring
Annoncering
  • Boligmarkedet og Fynske Medier
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.