Nybolig Nordfyn

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bredgade 29
5450 Otterup
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler på Nordfyn


Vi er klar til at sælge din bolig på Nordfyn!

Hos Nybolig Nordfyn er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig, og vi vil gerne give dig en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig. Vælger du at fortsætte med os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. Det sikrer dig et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning - hele vejen.

Foruden forretningen i Otterup har vi også et stærkt lokalt team med forretninger i Tarup, Næsby, Skibhus, Dalum & Lejlighedsbutikken i Odense C. Forretningerne ligger geografisk centralt placeret i nærmiljøet, hvilket giver os en skarp profil og et indgående lokalkendskab. Odense og omegn er i pulserende udvikling, og du finder både udeliv, frisk natur og hyggeligt caféliv samt medborgere i alle alle aldre.

Nordfyn giver som område den unikke mulighed for forstadsidyl i Tarup eller Næsby og pulserende storbyliv ind mod Odense. I vores forretningsområder på Nordfyn finder du alle boligformer - lige fra haveforeningshuse til villaer, parcelhuse, villalejligheder, andelsboliger, rækkehuse og ejerlejligheder.

Du skal have tryghed og en god pris

Hos Nybolig Nordfyn har vi styr på alle dele af salget. Lige fra din første kontakt med mægleren til vores skødeafdeling har afsluttet handlen og dit provenu bliver udbetalt. Du vil føle, at salæret er givet godt ud. Alle spørgsmål og svar gør det muligt at sætte den bedste pris på huset for dig som sælger og afstemme den med realiteterne. En god pris afhænger også af dine forventninger til, hvor lang tid salget må tage, hvordan priserne har udviklet sig i dit lokaleområde, og om der er andre huse til salg i nærheden, som markedet kan sammenlignes med.

Vi lover meget og vi holder det også!

Vi baserer vores virksomhed på flere grundværdier her hos Nybolig Nordfyn. En af de vigtige er, at vi holder det, vi lover. Vi giver et klart billede af markedet i lokalområdet, og hvordan vi kan sikre det bedste salg. Alle i firmaet er optimister og positive, men også realister og din ærlige samarbejdspartner. Derfor er vi din bedste samarbejdspartner, når du skal have solgt din bolig.

Overvejer du at købe bolig på Nordfyn

Hvis du vil finde den helt rigtige bolig på Nordfyn, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig i Otterup. Vi har indgående kendskab til det lokale område og boligmarked, og vi kan hurtigt give dig overblik over boliger, der passer præcis til dine ønsker og din økonomi.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 32649904

Læs mere om Nybolig Nordfyn

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank
Forsikringsselskab
  • Codan
  • Frida og Gjensidige
Andre
  • Boligmarkedet
  • Fynske Medier
  • Pro-Plan
Finansiering
  • Ja
Forsikring
  • Ja
Annoncering
  • Ja
Andre ydelser
  • Ja
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.