Nybolig Langeland

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Østergade 33
5900 Rudkøbing
Åbningstider
Man - Fre:

Langelands foretrukne ejendomsmægler

Tillid og tryghed

En ordentlig handel kræver tillid og tryghed. Grundlaget for en tryg bolighandel er et fagligt kompetent og seriøst team, der er klar til at gøre en forskel for dig. Det kan vi garantere hos Nybolig Langeland, hvor du møder et veluddannet og kompetent team, der er klar til at give dig en god oplevelse med din bolighandel. Vores mål er at have områdets højeste kundetilfredshed.

Giv din bolighandel de bedste betingelser

Hos Nybolig Langeland møder du fra start til slut et engageret og dygtigt personale, som hjælper dig trygt og sikkert igennem alle faser af din bolighandel.

Vi er erfarne, har indgående kendskab til boligmarkedet og ikke mindst lokalområdet, hvor vi både bor og færdes. Det mener vi giver os et godt grundlag for at sætte den helt rigtige pris på din bolig.

Sammen med dig udarbejder vi en individuel plan for dit boligsalg, der i detaljer beskriver forløbet og de tiltag, vi mener skal til for at sælge din bolig. Derudover har vi Langelands største køberkartok med købeklare kunder, som vi naturligvis vil præsentere din bolig for.

Overvejer du at købe bolig?

Er du på jagt efter drømmeboligen, er det en rigtig god idé at starte din boligjagt hos Nybolig Langeland. Vi ved, hvor meget det betyder at lytte til og forstå den enkelte kundes behov, og med denne indsigt kan vi hjælpe med at få dine boligdrømme realiseret.

Måske vi allerede har din drømmebolig liggende i ”skuffen”, da vi har mange kunder, der ønsker et diskret salg og som derfor ikke har deres bolig offentligt til salg. En stor del af vores handler gennemføres på netop den måde.

Hos Nybolig Langeland står vi ligeledes klar med professionel KøberRådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig og dine behov – både på Langeland og i resten af landet.

På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker en analyse af, om en bolig, du har udset dig, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel.

Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også gerne for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne.

Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig KøberRådgivning her.

Kontakt os i dag

Uanset om du er køber eller sælger, så kontakt os allerede i dag for en uforpligtende boligsnak om din situation og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Vi ser frem til at møde dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33373996

Læs mere om Nybolig Langeland

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank og Fynske Bank og øvrige pengeinstitutter der er Totalkreditformidlere
Forsikringsselskab
  • Gjensidige og Dansk Boligforsikring
Andre
  • Sydfyns Foto
  • Fyns Amts Avis
  • Øboen
  • Fyens Stiftidende
  • Boligmarkedet
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank og Fynske Bank
Forsikring
  • Gjensidige
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.