Nybolig Kjellerup

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Søndergade 2 A
8620 Kjellerup
Åbningstider
Mandag:
Tirsdag:
Ons - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Kjellerup


Vi sætter vores kunder i centrum

Hos Nybolig Kjellerup arbejder vi målrettet for at hjælpe dig trygt og sikkert gennem din bolighandel – og med et godt resultat for øje. Uanset om du skal købe eller sælge, og uanset boligtype.

For os er ethvert boligsalg og boligkøb en unik oplevelse. Derfor gør vores erfarne og dedikerede mæglere en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din konkrete situation og de ønsker og behov du har. Det er vores erfaring, at det giver os det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig det bedste resultat.

Skal du sælge?

Skal du sælge, udarbejder vi i tæt samarbejde med dig en detaljeret handlingsplan på baggrund af dine ønsker til boligsalget. Handlingsplanen indeholder bl.a. en grundig og realistisk vurdering af din bolig samt en målrettet plan for, hvordan vi vil markedsføre den.

For os er det helt afgørende, at du føler dig taget i hånden og inddraget hele vejen gennem dit boligsalg. Det gælder lige fra før din bolig bliver sat til salg over salgsvurderingen til den endelige handel er indgået.

Sammen vil vi have en løbende dialog om forløbet, men alt det praktiske omkring salget tager vi os af – lige fra bestilling af rapporter over fotografering af din bolig til forhandlingerne med køber.

Skal du købe?

Hos Nybolig Kjellerup står vi klar med professionel køberrådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig og dine behov.

På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker en analyse af, om en bolig, du har udset dig, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel.

Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne.

Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig Køberrådgivning her.

Stærkt samarbejde sikrer dig overblik og tryghed

Nybolig Kjellerup er centralt placeret på Søndergade i Kjellerup, og vi arbejder tæt sammen med alle Nybolig-forretninger i nærområdet såvel som i hele Østjylland. Det giver os mulighed for at sikre dig bred eksponering af din bolig, hvis du skal sælge – og et bredt udvalg af boliger at vælge imellem, hvis du skal købe.

I forbindelse med en bolighandel er det afgørende at kunne se mulighederne i den konkrete bolig. Måske vil en væg skulle flyttes og køkkenet udskiftes, før boligen kan blive til en drømmebolig.

Hos Nybolig Kjellerup arbejder vi derfor også tæt sammen med en række fagfolk om at skabe overblik over boligens muligheder – og ikke mindst omkostningerne forbundet med at realisere dem.

I den sammenhæng har vi ligeledes et tæt samarbejde med både Nykredit, Totalkredit og de lokale pengeinstitutter foruden en række lokale advokater. Alt sammen bidrager det til at sikre din tryghed, når du handler bolig.

Kom forbi os i forretningen eller ring til os for en uforpligtende boligsnak. Vi glæder os til at hilse på dig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44385864

Læs mere om Nybolig Kjellerup

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Banker med tilknytning til Totalkredit. Nykredit bank
Forsikringsselskab
  • Gjensidige
Andre
  • Profilm
Finansiering
  • Nykredit
  • Totalkredit samt nogle banker med tilknytning til totalkredit.
Forsikring
  • Gjensidige
Annoncering
  • Midtjyllands Avis
  • Kjellerup Tidende
  • Mja.dk
Andre ydelser
  • Radio1
  • Profilm
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.