Nybolig Horsens - Bjerrevej

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bjerrevej 146B
8700 Horsens
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Horsens

Nybolig Horsens er din lokale ejendomsmægler i Horsens. Vi sætter ikke bare din bolig til salg. Vi får den også solgt. Ved boligvurdering og salg af bolig tager vi altid højde for dine ønsker og forventninger, og vi arbejder målrettet på at opnå den bedst mulige pris – hurtigst muligt. Vi vil gerne være din foretrukne ejendomsmægler i Horsens. Hvordan? Ved at vi har mere end 100 års erfaring tilsammen, det største udvalg, største boligsalg og dedikerede mæglere og medarbejdere.

Tæt samarbejde

Vi har et stærkt team af veluddannede medarbejdere, som tager dig sikkert igennem et boligsalg. Vi arbejder hver dag effektivt og dedikeret på at finde den rette køber til den rette bolig. Vi er tilsammen 8 forretninger, og dermed Danmarks største Nybolig mægler. Udover Nybolig på Vitus Berings Plads har vi butikker på Bjerrevej i Horsens samt i Juelsminde, Hornsyld, Brædstrup, Tørring og Jelling og en projektsalgsafdeling på Vitus Berings Plads. 

Føl dig tryg ved dit boligsalg

At vælge ejendomsmægler handler i virkeligheden om mavefornemmelse. Du skal føle dig tryg ved den mægler, som skal foretage dit boligsalg for dig. Det er en mægler, som skal sætte lige så stor pris på dit hjem, som du selv har gjort. Sådan får din mægler solgt din bolig til markedets højeste pris.

Vi støtter lokalområdet

Som ejendomsmægler bør man have interesse i lokalområde. I Nybolig Horsens vil vi være med til at gøre en forskel. Ikke kun for vores kunder, men for alle borgere i Horsens.  Derfor sponsorerer vi blandt andet AC Horsens, fodbold i Torsted, HBK, Horsens & Friends samt et bredt udsnit af byens idrætsforeninger. 

Så derfor: Start med en salgsvurdering eller måske bare et godt råd. Begge dele får du helt gratis og uforpligtende hos Nybolig Horsens. Kom forbi i butikken eller ring på tlf. 7628 2600

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 39193949

Læs mere om Nybolig Horsens - Bjerrevej

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank - Spar Nord - Sparekassen Kronjylland - Den Jyske Sparekasse - Arbejdernes Landsbank
Forsikringsselskab
  • Codan- Gjensidige - Dansk Boligforsikring - Willis/Alm. Brand. - ETU
Andre
  • Jyllands Posten - Horsens Posten - Boligsiden - NRGI Seas-NVE - Strømlinet A/S - ConMedia - VR Staging -Salesstylling - CCT - Fotograf Lars Reese - Overblik
Finansiering
  • Nykredit - Totalkredit -Spar Nord - Sparekassen Kronjylland - Den Jyske Sparekasse -Arbejdernes Landsbank
Forsikring
  • Codan- Gjensidige - Dansk Boligforsikring - Willis/Alm. Brand. - ETU
Annoncering
  • Jyllands Posten - Horsens Posten - CCT
Andre ydelser
  • NRGI Elsalg A/S - SEAS NVE - Strømlinet - VR Staging - ConMedia - Salesstyling
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.