Nybolig Randers Lejligheder

Bjørn & Ankersen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Hobrovej 4 A, st.th.
(Udstillingsforretning)
8900 Randers
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Randers (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Randers Lejligheder til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Bjørn & Ankersen - Randers, Østervold 47, 8900 Randers C.

God kundeservice, bredt lokalkendskab og hårdt arbejde – det er opskriften på vores succes.

Nybolig Bjørn & Ankersen har mere end 32 års erfaring med salg af alle typer ejendomme – herunder villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger og projekter i hele Randers og omegn. Desuden har vi også mange års erfaring indenfor udlejning.

Vi er byens største ejendomsmægler, og vi har de sidste 11 år solgt flere boliger i Randers Kommune end nogen anden ejendomsmægler i byen. Derudover er vi også Danmarks mest sælgende Nybolig-forretning i 2022. Du er som kunde vores omdrejningspunkt, når vores hold bestående af et fagligt kompetent og energisk team skal sikre dig den bedste bolighandel, så du kommer trygt igennem handlen fra start til slut. Det er lige præcis her, vi adskiller os fra mængden.

Det betaler sig at vælge den rette ejendomsmægler fra start

Du kan altid starte med en gratis og uforpligtende salgsvurdering, så du ved, hvad din bolig er værd. En realistisk udbudspris fra starten, baseret på faglighed og kendskab til lokalområdet, er den bedste forudsætning for et godt salg.

Når du står overfor et boligsalg, er der mange ting, du skal sørge for. Derfor er det en stor fordel for dig at vælge en ejendomsmægler, som kan hjælpe dig med at komme nemt gennem det hele. Den rette ejendomsmægler vil ikke blot lette salgsprocessen for dig, men også spare dig for både tid, penge og bekymringer.

Hos os møder du veluddannede og servicemindede kolleger, som tager sig al den tid, du har brug for, så du kommer nemt igennem hele processen. Vi indleder ethvert boligsalg med en gennemgang af de ønsker og forventninger, du har til processen, og ud fra det skræddersyer vi den bedste løsning til dig og din bolig. På den måde opnår vi sammen de bedste resultater – hver gang!

Vi tilbyder alle vores kunder at blive oprettet i vores køberkartotek, hvor der løbende kommer nye, spændende boliger. Det giver dig som boligsøgende en unik mulighed for at være først på boligen, når drømmeboligen kommer til salg. Vi hjælper dig med at finde den rette bolig – uanset om boligen er til salg hos os eller en anden mægler.

Få hjælp til at sælge din lejlighed i Randers

En seriøs og effektiv ejendomsmægler med kendskab til Randers er afgørende for, at din bolig bliver solgt hurtigst muligt og til den bedste pris. på er vi altid klar til at hjælpe dig med at sælge din lejlighed, og vi vil gerne give dig et gratis og uforpligtende bud på, hvad din bolig i Randers og omegn kan sælges for.

Når du vælger os, laver vi en personlig handlingsplan til dig og tildeler dig en personlig ejendomsmægler. På den måde får du et godt overblik over hele salgsforløbet og kompetent rådgivning fra start til slut.

Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til et godt samarbejde.

Nybolig Bjørn & Ankersen Randers ejes af Christian Bjørn, Thomas Ankersen, Mikkel Johnsen og Rasmus Moeskær. 

Nybolig Bjørn & Ankersen Randers Lejligheder ejes af Christian Bjørn og Thomas Ankersen.
Nybolig Bjørn & Ankersen består også af følgende afdeling:
Nybolig Bjørn & Ankersen Randers, Østervold 47 8900 Randers.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 30983475

Læs mere om Nybolig Randers Lejligheder

Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.