Nybolig Brønderslev

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Torvet 13
9700 Brønderslev
Åbningstider
Mandag:
Tirs - Ons:
Torsdag:
Fredag:

Din lokale ejendomsmægler i Brønderslev

Hos Nybolig Brønderslev er ejendomsmægler, Vibeke Landgrebe MDE og Peter Nedergaard MDE ansvarlige indehavere. Hos Nybolig Brønderslev ved vi, at det at købe og sælge bolig er en stor beslutning og for de fleste den største investering i deres liv. Vi gør os umage for at opfylde lige netop dine drømme i forhold til køb og salg af din bolig.

Påtænker du at købe eller sælge hus er Nybolig Brønderslev det oplagte valg.

Hos os møder du veluddannet personale og vi sætter en ære i at gøre vores kunder tilfredse. Vi er alle født og opvokset i byen og har derfor et godt lokalkendskab, vi synes vores by har meget at byde på og støtter meget gerne op om det lokale foreningsliv. Vi tager vores arbejde meget seriøst og ligger stor vægt på ordentlighed i vores arbejde. At sælge bolig er et stort skridt at tage, det handler ikke blot om mursten, men derimod om et hjem som nu skal skiftes ud til fordel for et andet. Vi interesserer os for, hvad du har syntes specielt godt om ved dit hjem for på den måde at kunne fremhæve dette for kommende købere.

Vil du sælge din bolig i Brønderslev

Vi gør det fordi det aldrig skal være en rutinesag at sætte sin bolig til salg hos os. Nybolig Brønderslev har i kraft af vores samarbejde med Nybolig Vrå et stort Køberkartotek og en bred kundegruppe, så vi også hurtigt og effektivt kan sælge din bolig.

Bolighandel

Vi er en del af Nybolig-kæden og kan derfor tilbyde et landsdækkende samarbejde, så uanset om køberen til din bolig skal findes i Skagen eller Aalborg, så har vi mulighed for dette. Desuden samarbejder vi med Nykredit, Gjensidige forsikring og en lang række landsdækkende, regionale og lokale pengeinstitutter. Alt sammen er med til at sikre dig den bedste rådgivning omkring finansiering og forsikring af din bolig.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 33090013

Læs mere om Nybolig Brønderslev

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Alle Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
  • Dansk boligforsikring og Codan Forsikring
Andre
  • E-soft og SEAS
  • CCT
  • Boligsiden
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt alle Totalkredit pengeinstitutter
Forsikring
  • Dansk Boligforsikring og Codan Forsikring
Annoncering
  • Nordjyske Medier
Andre ydelser
  • Henvisningshonorar fra pengeinstitutter og el leverandør
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.