Nybolig vurderingsdage 1.-7.februar

 • Gik du glip af vurderingsdagene?

  Så fortvivl ej. Du kan stadig blive klogere på værdien af din bolig.
  Sidste år steg boligpriserne i hele landet, og med et lavt udbud af boliger til salg samt mange interesserede købere, er det et rigtig godt tidspunkt at sætte til salg. Få en gratis salgsvurdering af Nybolig, så ved du hvad din bolig er værd.

   

  Bestil salgsvurdering

Nyboligs tanker om boligmarkedet 2021

Det er let at spå om fremtiden, men straks sværere at få ret i sine forudsigelser. Det lærte mange af os på den hårde må i 2020, da vi blev ramt af en pandemi. Dog blev 2020 mod forventning et rekordernes år, hvor flere end 100.000 bolighandler blev gennemført.

 

Men en anden rekord blev også sat, og det er det lave udbud, som i skrivende stund er på godt 41.000 boliger, og det er netop den rekord, som jeg tror kommer til at definere i hvert fald første halvår af 2021. For med et så lavt udbud og en stadig pæn efterspørgsel vil der typisk ske det, at priserne vil stige. Sådan er markedets lov alt andet lige, som økonomerne siger. Men den udvikling kan også være med til at øge udbuddet, fordi de stigende priser tilskynder flere til at realisere deres friværdi. 

 

- Peter J. Mattsen, Adm. direktør, Mægler

 • Vi tager ansvar for din sikkerhed

  Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler for at undgå smitte. Vi benytter mundbind og spritter af, når vi kommer ud og vurderer dit hjem. Vi kan også aftale et tidspunkt, hvor du ikke selv er hjemme. Møder kan ligeledes afholdes digitalt eller fysisk med de nødvendige forholdsregler med afstand osv.
  Du kan læse mere her
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.