Hvor meget er din bolig steget i pris?

Prisstigningerne den seneste tid har gjort det attraktivt at sætte boligen til salg. Få en gratis salgsvurdering, når vi holder vurderingsdage i Nybolig den 20.-26. september. 

Vil du vide, hvad prisstigningerne har gjort for dig?

Boligpriserne stiger trods flere boliger på mæglernes hylder

På trods af at boligmarkedet nu er på vej ind i en roligere periode, hvor boligudbuddet er stigende, er efterspørgslen blandt købere i markedet stadig stor. Det skaber fortsat gode betingelser for landets boligsælgere.

Overvejer du at sælge din bolig? Så er timingen stadig god. For trods et stigende boligudbud, der egentlig burde få boligpriserne til at falde, ser vi fortsat stigende boligpriser på landsplan.

Siden årsskiftet er boligpriserne steget på tværs af alle boligtyper. Kvadratmeterprisen på villaer er på landsplan steget med 9 pct., ejerlejligheder er steget med 8 pct. og sommerhuse er steget med hele 17 pct. Det viser beregninger, som Nybolig har lavet på baggrund af markedstal fra Boligsiden.

-Tiden er stadig god, hvis man som boligejer går med tanker om at sælge. Selvom landets ejendomsmæglere de seneste måneder har fået flere emner på hylderne, befinder vi os stadig i en situation, hvor efterspørgslen i markedet er høj. Den store efterspørgsel er med til at drive de fortsatte prisstigninger på boligmarkedet, siger adm. direktør i Nybolig, Peter J. Mattsen.

Gennemsnitlig prisudvikling fordelt på boligtyper

Boligtype
 M2-pris januar   M2-pris juli  Prisstigning

Villa

15.557 kr.

 
16.970 kr.
 
9%

Ejerlejlighed

 
31.286 kr.
 
33.714 kr.

8%

Sommerhus


18.563 kr.

21.708 kr.

17%

Tallene viser den senest tilgængelige gennemsnitlige prisudvikling for hele Danmark.
Kilde: Boligsiden

Boligpriserne er steget ganske pænt siden nytår. Det betyder, at mange boligejere på papiret har kunne notere pæne værdistigninger i et marked, hvor køberne de fleste steder står klar til at handle.

Koncept

Kan du ikke finde din nye bolig?

Går du med overvejelser om et nyt hjem, men har svært ved at finde det? Så kan vi hjælpe dig godt videre med Nybolig Match.

Fortæl os om dine behov og prioriteter, så står vi for at søge boligmarkedet igennem fra A til Å
 
Læs om Nybolig Match
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.