Nybolig Faaborg

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Havnegade 19 A
5600 Faaborg
Åbningstider
Man - Fre:
Lør - Søn:

Din lokale ejendomsmægler i Faaborg

 

Vi elsker det, vi laver

En bolighandel kan ikke gøres om! Køb og salg af fast ejendom hører for de fleste mennesker blandt de vigtigste beslutninger, de træffer gennem et helt liv. Derfor er det af stor betydning, at du har tillid til din ejendomsmægler og oplever tryghed hele forløbet igennem.

Hos Nybolig Faaborg arbejder vi målrettet for at hjælpe dig trygt og sikkert gennem din bolighandel – og med et godt resultat for øje. Uanset om du skal købe eller sælge, og uanset boligtype.

For os er ethvert boligsalg og boligkøb en unik oplevelse. Derfor gør vores erfarne og dedikerede mæglere en dyd ud af, at sætte sig grundigt ind i din konkrete situation og dine konkrete ønsker og behov. Det er vores erfaring, at det giver os det bedste grundlag at rådgive dig ud fra – og at det frem for alt sikrer dig det bedste resultat.

Skal du sælge?

For os er det helt afgørende, at du føler dig taget i hånden og inddraget hele vejen gennem dit boligsalg. Det gælder lige fra før din bolig bliver sat til salg over salgsvurderingen til den endelige handel er indgået. 

For os er intet vigtigere end ærlighed i relationen med vores kunder, og vi lægger stor vægt at forholde os nøgternt og realistisk til markedet, så vi ikke stikker dig blår i øjnene, men sikrer os, at du får solgt – naturligvis altid med øje for at sikre dig så god en handel som overhovedet muligt.

Sammen vil vi have en løbende dialog om forløbet. Og når vi får en bolig til salg, informerer vi dig løbende om, hvordan salget skrider frem, ligesom vi sørger for at give dig en tilbagemelding hver gang vi har fremvist din boligen til en potentiel køber.

Men alt det praktiske omkring salget tager vi os naturligvis af – lige fra bestilling af rapporter over fotografering af din bolig til forhandlingerne med køber.

Skal du købe?

Hos Nybolig Faaborg står vi klar med professionel KøberRådgivning hele vejen igennem købsprocessen. Uanset hvor du er i livet – og uanset hvor i landet du påtænker at købe bolig – kan vi hjælpe med at finde den helt rigtige bolig til dig og dine behov.

På samme måde hjælper vi også, hvis du f.eks. ønsker en analyse af, om en bolig, du har udset dig, er fair prissat eller du har brug for hjælp til at skabe overblik over de mange juridiske dokumenter, der naturligt følger med en bolighandel. 

Her hjælper vi dig bl.a. med at sikre, at alle forbehold, du måtte have, bliver skrevet ind i købsaftalen. Derudover tager vi gerne med dig ud og besigtiger boligen. Og hvis du ønsker det, står vi også gerne for at forhandle pris og vilkår med sælger på dine vegne. 

Kort sagt hjælper vi dig med alt. På den måde sikrer vi, at processen bliver så enkel og overskuelig for dig som overhovedet muligt. Du kan læse mere om Nybolig KøberRådgivning her

Kontakt os i dag

I Nybolig Faaborg sætter vi en stor ære i at matche den rigtige køber med den rigtige sælger, så alle bliver tilfredse. Vi tror på vigtigheden af løbende og tæt dialog, ligesom vi tror på, at en aftale er en aftale. Hos os er tillid, ærlighed og fortrolighed netop en selvfølge for at drive en seriøs forretning. Din succes er vores succes!

Kontakt os allerede i dag på tlf. 6261 1616 for en uforpligtende boligsnak, og lad os tage en snak om netop din situation og hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt videre.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 44214970

Læs mere om Nybolig Faaborg

Realkreditinstitut
  • Nykredit og Totalkredit
Pengeinstitut
  • Nykredit Bank A/S og Sydbank og øvrige pengeinstitutter
  • der er Totalkreditformidlere
Forsikringsselskab
  • Dansk Boligforsikring
Andre
  • e-soft
  • Ugeavisen Faaborg - Base/FAA/FS - Boligmarkedet
Finansiering
  • Nykredit og Totalkredit samt Nykredit Bank A/S og Sydbank
Forsikring
  • Dansk Boligforsikring
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.