Adresse

Kongevejen 340
2840 Holte

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4542 5500

Din lokale ejendomsmægler i Holte

Nybolig Lillelund - Holte dækker det meste af Rudersdal Kommune, herunder Holte, Birkerød, Nærum, Vedbæk og Skodsborg. Vi lægger stor vægt på lokalkendskab, troværdighed og kompetencer. Som erfaren og seriøs ejendomsmægler har vi specialiseret os i at gøre drømme til virkelighed, både når du skal sælge og købe bolig. Kontakt os for en vurdering af din bolig og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Nybolig Holte er 1 af 4 butikker i Nordsjælland. En kæde i kæden – vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm, Hillerød og Helsingør, hvilket giver dig fire salgssteder og kun ét salær.Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Lidt historie om teamet i Holte:
Louise Lillelund, Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Certificeret Køberrådgiver: ”De grønne områder i Rudersdal er efter min mening helt fantastiske. God infrastruktur, nærhed til sø, skov og hav. Det er for mig en nydelse at køre rundt i området og formidle boliger til glade og tilfredse kunder. Jeg bor selv i nærområdet, og flytter nok aldrig herfra!”

Claus Lillelund, Direktør. ”Jeg er til daglig at finde enten i afdelingen i Holte, eller i Hørsholm. Vi deler nemlig ofte sager og kunder mellem butikkerne. Jeg fik min debut i branchen i 1987, så erfaring med salg af bedre boliger har jeg massere af.  Siden 1997 har min hustru Louise og jeg drevet Nybolig-butikker og solgt mange tusinde boliger.”  

Tom Schmidt, Salg & Vurdering. ”Jeg har solgt boliger i Holte og omegn siden 1992. Jeg kender hver en krog, og ofte kender jeg boligerne, da jeg også er Vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg interesserer mig for historien i området og boligerne – oftest kan jeg en anekdote, der skaber glæde.”                     

Michael Heinsbæk, Ejendomsmægler MDE. ”Jeg bor i Det Grønne Område og har i hele min karriere som ejendomsmægler arbejdet i Holte. Jeg er forretningens ekspert i ejerlejligheder. Så overvejer du at købe elle sælge din lejlighed – er det mig du skal kontakte.”

Sophia Hansen, Sagskoordinator, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke. ”Jeg sætter en dyd og ære i orden. Det er mig der styrer sagens ”papirgang”, selvom det hele efterhånden foregår elektronisk. Jeg er vild med at uddanne mig og holde mig orienteret om ny jura, så alt er i skønneste orden. Jeg bor naturligvis selv i Nordsjælland med min kæreste og sønder ligeledes ejendomsmægler. ”

Rene Zederkopff, salg og vurdering: ”Jeg har det meste af mit voksenliv formidlet boliger og boet i området. Mine mange års erfaring gør tit forskellen på om tingene falder på plads eller ej. Jeg nyder at være mægler i byen, og sælge boliger i dette fantastiske område.”

Søren Clausen, Ejendomsmægler og valuar MDE: ” Jeg har boet her siden jeg var 6 år og mine børn er også opvokset her, så netværket er stort – ligeledes er kendskabet til området og dets mange muligheder. Det er blevet til 27 år med salg af dejlige boliger – bl.a. i Rungsted Kyst, hvor jeg bor nu!” 

Søren Lebeck, Ejendomsmægler og Vurderingskonsulent for Totalkredit: Jeg har arbejdet med køb/salg og vurdering af boliger i Nordsjælland siden 2004 og de seneste år udelukkende som vurderingskonsulent for Totalkredit. Jeg dækker til dagligt området fra Helsingør i nord, Holte i syd og Hillerød i vest, hvilket gør jeg efterhånden kender hver en krog i Nordsjælland. Jeg bor naturligvis selv i det grønne nord med min familie.” 

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf. nr. 7011 2020. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 20182547

Læs mere Luk

Skal vi hjælpe dig med at vurdere din boligs pris?

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger til salg

Sorter efter:

Se flere boliger Ikke flere boliger

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Nykredit og Totalkredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige
 • Willis A/S
  Andre:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Nykredit Mægler A/S
 • E-soft

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Nykredit
 • Totalkredit samt Nykredit Bank og Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikring:
 • Nykredit Forsikring A/S
 • Gjensidige og Willis A/S
  Annoncering:
 • Samtlige annonceringsmedier
 • Boligsiden A/S
 • Boliga A/S

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.