Ejendomsmæglere i Odense

Skal du sælge eller købe bolig? Find en kompetent lokal ejendomsmægler i Odense hos Nybolig. Som en af Danmarks største byer, en populær studieby og H.C. Andersens fødested, er byen attraktiv at bo i. Derfor finder du dygtige ejendomsmæglere i alle byens små bydele, der alle glæder sig til at assistere dig.

Bestil gratis salgsvurdering

Find din lokale ejendomsmægler i Odense

Om du skal sælge eller købe bolig i Odense, så kan vores mæglere være til stor hjælp. Leder du efter en lejlighed med god beliggenhed, så har vi hele 5 ejendomsmæglere i Odense C, der dækker alt fra ejerlejligheder, andelsboliger, huse og projektsalg i centrum. Dertil har vi 2 mæglere i Odense S & SV – og ligeledes 2 mæglerforretnigner i Odense N & NV.

Det betyder, at vi har kompetente ejendomsmæglere i hele Odense Kommune. Udover at være eksperter i boligmarkedet og boligpriser i Odense, kan de også give dig indsigt i de bedste skoledistrikter, nem offentlig transport til SDU og meget mere. Læs mere om hver ejendomsmægler og find deres kontaktoplysninger på deres respektive sider – eller find din lokale ejendomsmægler her.

Søg efter bolig med Nyboligs hjælp

Når du registrerer dig som køber i Nyboligs Køberregister, får du kun tilsendte nye relevante boliger til salg Odense, der passer til de behov og ønsker, som du har indtastet. Med Nybolig Match får du et menneske indover, der står for alt fra boligrådgivning, søgning, vurdering og besøg af boliger. Finder I noget relevant sammen, så agerer vi køberrådgiver og får en købsaftale.

Vil du selv holde øje med markedet, så har du også de bedste muligheder for dette på nybolig.dk. Vi har samlet alle boliger, huse, ejerlejligheder og villalejligheder, der er til salg i Odense på Fyn. Så kan du sortere på boligtype, kvadratmeter, område og meget mere, så du kun ser huse til salg, der er relevant for dig. Se de forskellige typer boliger til salg i Odense her:

 

Skal vores mæglere hjælpe med salget?

Hos Nyboligs mæglere kan du få en uforpligtende salgsvurdering. Vores mæglere har stor erfaring med hus- og lejlighedssalg i 5000 Odense, og de kender til markedsudviklingen. Du kan derfor trygt lade din bolig vurdere og få et realistisk bud på, hvad din bolig er værd, hvis du vælger at sætte den til salg i dag.

Når du har truffet en beslutning om, at sælge, så skal boligen markedsføres overfor de rette købere. Her vil du også kunne drage store fordele af, at din lokale Nybolig mægler i Odense har indsigt i, hvilke kanaler er de rette i forhold til potentielle købere til din bolig. Du bestemmer en markedsføringsplan i samarbejde med din ejendomsmægler i Odense.

Dertil betaler du først for markedsføringen, når dit hus eller lejlighed er solgt. Vores ejendomsmæglere følger nemlig princippet ”Solgt eller Gratis”. Så er du sikker på ikke at skulle betale for markedsføring, der ikke ender med et salg. Det gør alt i alt at salget og prisen deraf gennemsigtig og tryg.

Køb af hus eller lejlighed Odense

Måske er du tilflytter til Odense, eller måske bor du her allerede og ønsker at flytte i noget større?  Uanset, hvad din motivation til at gå på boligjagt i Odense er, så er det vigtigt, at du allierer dig med en lokal ejendomsmægler i Odense, som kender lokalområdet godt. Og selvføglelig har et bredt udvalg af huse og lejligheder, som du kan vælge imellem.

Det har vi hos Nybolig, og vi tilbyder særlig rådgivning til dig som køber, så du trygt bliver ført igennem hele købsprocessen fra de første spæde skridt til underskriften på den endelige købsaftale. Du kan selv stå for din boligsøgning, registrere dig i vores køberregister eller benytte dig af Nybolig Match.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.