Ejendomsmæglere på Amager

Amager har masser af eftertragtede kvarterer. Nybolig har ni ejendomsmæglere på Amager, der kan assistere dig. Så uanset, om du skal købe eller sælge, så står de klar til at hjælpe.

Bestil gratis salgsvurdering

Find din ejendomsmægler på Amager her

Nybolig dækker hele Amager, hvorfor du finder lokale ejendomsmæglere på hele øen. De hjælper dig med at køb eller salg af boliger i alle dele af Amager. Vi bringer her en oversigt over vores ejendomsmægler butikker på Amager, så kan du lettere finde den ejendomsbutik, der dækker det kvarter eller område på Amager, som du er interesseret i at flytte til.

Tæt ved Vor Frelser Kirkegård og Amagerbro station finder Nyboligs to ejendomsmæglere på AmagerbroNybolig Amagerbro & Nybolig Amager - Holmbladsgade. Du finder ikke nogle mæglere, der kender det centrale lokalområde på amager bedre end vores dygtige ejendomsmæglere på Amagerbro.

I det østlige Sundby finder du Nybolig Amager, ikke så langt fra. Du vil opleve dygtige ejendomsmæglere, der er klar til at gå den ekstra mil for dig og din boligdrøm. Besøg din lokale ejendomsmægler i det centrale Amager.

Det østlige Amager dækkes af vores dygtige ejendomsmæglere på Øresundsvej. Lige overfor Lergravsparken finder du Nybolig Amager – Øresundsvej, hvor du kan finde din nye bolig i nærheden af Lergravsparken og det østlige Amager.

På Kongelundsvej har vi Nybolig Kastrup & Tårnby tæt ved Amager Naturcenter. Vores lokale ejendomsmæglere i Tårnby og Kastrup tilbyder et stort lokalkendskab, som skal hjælpe dig med at finde en bolig i overensstemmelse med dine ønsker.

Islands Brygge har længe været et eftertragtet område for mange københavnere. Vi har lokale ejendomsmæglere på Islands Brygge. Lige Havnebadet Islands Brygge og Langebro har vores dygtige ejendomsmæglere Nybolig Islands Brygge en butik. De står klar til hjælpe dig med at finde din næste bolig ved Islands Brygge.

Trækker Dragør og dets smukke gamle kvarterer i det sydlige område af Amager, så har vi din ejendomsmægler i Dragør. Nybolig Dragør ligger centralt i Dragør, lige ved Dragør Kirke og Dragør Skole. Hvis du gerne vil bruge en ejendomsmægler der virkelig kender Dragørs kroge, så er vores mæglere i Dragør lige, hvad du har brug for.

I Ørestad, klos op ad Fields, Royal golfklub og Bellacentret finder du Nyboligs to Ørestads butikker. De to butikkers mæglere står klar til at vise dig Ørestads mange lækre og moderne boliger. Vores mæglere har været i Ørestad fra der primært var bart. Du kan finde mere information om vores ejendomsmæglere i Ørestadsområdet her:

Vi kender Amager

Amager er en helt særlig del af København – og mileviidt fra det gamle øgenavn ”Lorte øen”.De forskellige kvarterer ebber af diversitet, fra Refshaleøen til Dragør, fra Sundby Idrætspark til Christianshavn. Uanset om du er til by eller natur, nyt eller gammelt – så kan du finde det på Amager.

Du får mulighed for at bo i nærheden af store kulturtilbud, Royal Arena, DR Byen, Sundby Idrætspark. Du vil kunne gå lange ture på Amager strand, Amager fælled og sparke bolden i mål på Kløvermarken. Der er ingen tvivl om, at du vil finde et kvarter på Amager, som vil være lige noget for dig, ligegyldigt om du er til Islands Brygge eller Dragør havn.

Vores dygtige ejendomsmæglere står klar med et stor lokalkendskab til at hjælpe dig med at finde en bolig der lever op til dine ønsker. Tøv derfor ikke med at tage fat i Nyboligs ejendomsmæglere på Amager, og lad dem hjælpe dig med at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.

 

Boligkøb og -salg på Amager

Amager er en ø fyldt med forskellighed. Uanset om du er interesseret i at bo i Dragørs gamle charmerende boliger eller Ørestads moderne arkitektoniske perler, så er vores dygtige ejendomsmæglere klar til at hjælpe dig. Vores mæglere går op i høj faglighed og gode menneskelige egenskaber. Du er derfor i trykke hænder, når du vælger at samarbejde med Nyboligs ejendomsmæglere. Kig forbi en af vores ni butikker på Amager, så tilbyder vi en uforpligtende samtale om dine boligtanker.

Let boligsøgning på Amager

Når du søger en bolig, så har du tre gode fremgangsmåder, som du kan benytte dig af. Du kan selv gå i gang med at søge rundt efter en bolig, der passer til dine behov. Du kan også benytte dig af Nybolig Match, så er det en af vores lokalmæglere, der vil foretage søgningen for dig. Til sidst, så kan du tilmelde dig Nyboligs køberkartotek, så får du nemt, hurtigt og helt automatisk besked, når der dukker et match op.

Har du besluttet, at du gerne vil bo i nærheden af DR Byen? Vil du gerne bo med udsigt til Vor Frelser Kirke eller Christiania? Så er det næste naturlige valg, der skal tages, hvilken boligtype man ønsker. Vores dygtige ejendomsmæglere på Amager tilbyder en bred vifte af boligtyper, over hele øen, og vi er derfor overbeviste om, at du altid kan finde, hvad du søger hos Nybolig.

Du kan danne dig et overblik over Nyboligs boliger på Amager her:

Find dit næste hjem med Nybolig

Nybolig ønsker at vejlede og assistere dig, sådan at du har det bedste grundlag for at komme bedst muligt gennem handlen. Det er vigtigt for os, at dem vi samarbejder med, kommer bedst muligt videre. Ligegyldigt om du vil købe eller sælge, så kan du få en god star ved at finde en lokal ejendomsmægler i København her. Skulle du ikke være på udkig efter noget specifikt, men blot have et ønske om at tjekke markedet ud, så kan du se alle vores boliger til salg her.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.