Find din ejendomsmægler i Aarhus

Nybolig tilbyder dig dygtige ejendomsmæglere i Aarhus med enormt lokalkendskab. Med over 12 mæglerforretninger i Aarhus og omegn, dækker Nybolig både midtbyen og opland.

Bestil gratis salgsvurdering

Vi kender det århusianske boligmarked

Brug en ejendomsmægler i Aarhus, der kender boligmarkedet og lokalområdet som sin egen baglomme. Det kommer dig til gode uanset, om du ønsker at sælge eller købe bolig. Hos Nybolig i Aarhus er vi tilfældigvis specialister inden for vurdering og salg af villaer, rækkehuse, parcelhuse, ejerlejligheder, andelsboliger og projektsalg i Aarhus og omegn. 

Ved du ikke, hvor du vil bo i Århus? Boligområderne i og nær centrum samt nær kysten er blandt de dyreste. Leder du i stedet efter bolig i Aarhus V, Åbyhøj, Viby, Brabrand eller Egå, kan du få mere for pengene og stadig bo relativt tæt på midtbyen. Kontakt en af vores ejendomsmæglere i dag og få kompetent sparring og rådgivning.

Kontakt din lokale ejendomsmægler i Aarhus

Hos Nyboligs ejendomsmæglere i Aarhus har vi fagligt kompetente teams med mange års erfaring i branchen. Uanset om du skal sælge eller købe bolig i Aarhus, så står vores mæglere klar til at give gode råd og vejledning, så du får en tryg bolighandel. 

Leder du efter en ejendomsmægler i Aarhus C, så skal du kontakte Nybolig Aarhus City eller Nybolig Aarhus C - Lejligheder, der begge befinder sig i og kender midtbyen ud og ind.

Nybolig Aarhus Nord er din ejendomsmægler i Aarhus N og strækker sig over Listrup, Skejby, Brendstrup og hele vejen til Trøjborg. Også nord for centrum men ud mod kysten finder du Nybolig Risskov. De er værd at tage kontakt til, hvis du søger eller sælger bolig i skønne Risskov, Lystrup eller Hjortshøj. Har du ikke noget imod at komme længere nordpå, har du også Nybolig Skødstrup - Løgten i byerne af samme navn ud mod vandet.

Blandt vores kompetente ejendomsmæglere i Aarhus V ligger Nybolig Aarhus V tættest på centrum i Åbyhøj. Sammen med Nybolig Tilst og Sabro og Nybolig i Galten, Skovby og Harlev dækker de alle de skønne byer og områder vest for Århus.

Mangler du en dygtig ejendomsmægler i Aarhus Syd, skal du kontakte Nybolig Hasselager, Nybolig Viby - Stavtrup eller Nybolig Højbjerg.

 
 
 

Få salgseksperter på dit hold

Vi tilbyder altid en uforpligtende og gratis salgsvurdering. Så kan du få et kompetent bud på, hvad din bolig kan sælges for, hvis du sætter til salg hos os i dag. Vi følger de små tendenser og udsving på det århusianske boligmarked. Din husvurdering bliver med andre ord så præcis som overhovedet muligt – og både sælger og køber går tilfredse fra handlen.

Vi har et af landets mest omfattende køberkartoteker, så din bolig fra start kommer ud til relevante og parate købere. Det øger chancen for, at din bolig sælger. Hos Nybolig i Aarhus betaler du tilmed kun for markedsføringen, når vi sælger din bolig. Det kalder vi ’solgt eller gratis’.

Det får du hos vores ejendomsmæglere i Aarhus:

  • Uforpligtende og gratis salgsvurdering
  • Stort lokalkendskab til Aarhus og omegn
  • Eksponering af din bolig for købeklare kunder i landets største køberkartotek
  • Kompetent sparring i forhold til markedsføring
  • Solgt eller gratis – betal kun markedsføring, når din bolig er solgt

Kontakt os for en uforpligtende samtale i én af vores mange mæglerforretninger.

Find din drømmebolig med Nybolig i Aarhus 

Du kan selv søge i vores boligportal blandt alle huse til salg i Aarhus. Er du ikke til villa, volvo og vovse, er der mange andre boligmuligheder. Måske er en villalejlighed i Aahus en god kombination af lejlighed og have. Vil du tættere på byen, skal du lede efter en skøn andelsbolig i Århus eller ejerlejlighed i Århus med central beliggenhed. Vores boligportal er en smart metode til at blive klogere på sine egne ønsker, men kan også blive tidskrævende og frustrerende – især hvis andre kommer først til fadet på drømmehuset.

Ved du allerede, hvad du leder efter, kan du effektivisere din boligsøgning nemt og hurtigt. Med Nybolig Køberkartotek får du besked om boliger, der passer til dine behov, før de kommer på boligportalerne. Du kommer med andre ord forrest i rækken og bliver kun eksponeret for relevante boliger. Dine behov og ønsker i forhold til pris, størrelse, beliggenhed og meget mere styrer, hvad der ender i din indbakke.

Du kan også overlade tøjlerne til os og få Køberrådgivning. Så finder vi tre potentielle nye hjem til dig, alt efter hvad du søger. Drømmer du om mere plads og en stor grund, så finder vi bud på den perfekte landejendom nær Aarhus. Det giver dig mulighed for at læne dig tilbage, og lade en vores dygtige ejendomsmæglere lave arbejdet. Finder vi drømmeboligen sammen, så står vi dig selvfølgelig også bi til fremvisning, prisforhandling og meget mere - indtil købsaftalen er  i hus.

 

 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.