Nybolig Nørrebro – din ejendomsmægler på Nørrebro

Nybolig Nørrebro består af to kompetente forretninger med centrale placeringer i hjertet af København N. Find din lokale ejendomsmægler på Nørrebro herunder. Vi hjælper dig videre med dit køb eller salg af bolig på Nørrebro.

Bestil gratis salgsvurdering

Kontakt din ejendomsmægler på Nørrebro

Overvejer du at flytte til skønne Nørrebro? Eller går du med tanker om at sælge din Nørrebro lejlighed? Uanset om du er på vej ind eller ud af vores kære sprudlende nabolag, så står vi i Nybolig klar til hjælpe. Vi dækker bydelen med to kompetente mæglerforretninger – begge med centrale lokationer i hjertet af Nørrebro.

Begge Nørrebro ejendomsmæglere kan hjælpe dig - uanset hvor du ønsker at bo eller sælge fra i København N. Vi har blot spredt os ud for at komme lokalområdet og dig nærmere. Så kom ned i en Nørrebro ejendomsmægler nær dig - eller tag kontakt og mærk selv efter efter et personligt møde.

Den ene Nørrebro mægler ligger på Fælledvej. Nærområdet dækker fra Dronning Louises Bro, den mest centrale del af Nørrebrogade, huse og bygninger ud mod søerne samt de populære områder nær Rantzausgade, Blågårdsplads og Sankt Hans Torv. Her er masser af liv, diversitet og et utal af gode spisesteder og barer. 

Vores anden ejendomsmægler på Nørrebro ligger på Jagtvej tæt ved Nørrebros Rundel og Assistens Kirkegården. Kom forbi og besøg samtidig det moderne nørrebrokvarter ved Jægersborgade og Stefansgade med alt fra niche butikker, bodegaer og smarte restauranter. Tæt ved finder du Nørrebroparken, den røde plads, Nørrebrohallen og den sorte plads, der alle er en del af Striben og en fantastisk hyggelig gå eller cykeltur. 

Vi sælger din lejlighed på Nørrebro

Det kan være et stort skridt at skulle sælge sit hjem. Hos os er du i trygge hænder gennem hele salgsprocessen. For vi er mestre i at sælge ejerlejligheder og andelsboliger i København N. Kombinationen af lokalviden til boligområderne og boligpriserne samt vores store køberkartotek har stor betydning for en passende prisvurdering og et godt (og hurtigt) salg. 

Vi hjælper dig med dit salg af bolig, så både du og køber går tilfredse fra købsaftalen. Nørrebro er konstant under udvikling ligesom boligpriserne. Kom forbi og få en gratis og uforpligtende salgvurdering. Så har du et godt billede af, hvad du kunne sælge din ejer- eller andelslejlighed til, hvis du sætter den til salg i dag. 

Du får et team, der kender målgruppen, og hvad køberne efterspørger i de forskellige bydele. Vi ved præcis, hvordan dit hjem bliver eksponeret for de rigtige købere. Du får en gennemsigtig proces hos os. Du er med til at godkende planen for markedsføring, og du skal først betale, når din lejlighed er solgt. Du har intet at tabe, og risikerer ikke med at købe katten i sækken. 

Hos Nybolig Nørrebro består vores salgsassistance af:

  •  Gratis salgsvurdering af din lejlighed
  • Tilpasset markedsføringsplan til dit boligsalg
  • ”Solgt eller gratis” – betal først for markedsføring efter salg
  •  Assistance og gode råd til fremvisning
  • Eksponering på Danmarks største køberkartotek

Når du vælger en Nybolig mægler på Nørrebro, får du en personlig ejendomsmægler tilknyttet dit boligsalg. Få tillidsfuld rådgivning og en erfaren mægler i dit hjørne fra start til slut. 

 

Find din drømmebolig på Nørrebro 

Boligbilledet på Nørrebro er stærkt præget af andelsboliger. Derfor har begge mæglerforretninger har et godt kendskab til andelsforeningerne i lokalområdet. Har du spørgsmål til en andelslejlighed på Nørrebro kan du trygt spørge vores ejendomsmælgere. Skal du først granske landet, er der masser af andelsboliger på vores søgeportal. 

Har du en større pulje at gøre godt med og er du klart til at blive boligejer - så har vi også lejligheder til salg på Nørrebro på vores boligportal. Find din nye ejerlejlighed på Nørrebro her. Ligesom resten af København er den mest normale størrelse lejlighed på Nørrebro er 2-værelses eller 3-værelses lejligheder. Har du specifikke ønsker, der kan være svære at finde, så meld dig ind i vores køberkartotek eller kontakt en af vores ejendomsmæglere i København N.

Effektiv boligjagt med ejendomsmæglere fra Nørrebro

Er du blevet træt af selv at søge gennem alle boliger til salg på diverse boligportaler? Eller er du blevet overhalet af en anden køber på en potentiel drømmebolig på Nørrebro? Din drømmebolig er inden for rækkevidde -  især med assistance fra en Nybolig mægler fra Nørrebro. 

Som kunde hos Nybolig Nørrebro får du:

  • Kompetent køberrådgivning – fra start til slut
  • Bliv personligt matchet med passende boliger til salg
  • Kom frem i køen med vores Køberkartotek
  • Tag en mægler med til fremvisning

Det er ikke en lille ting at blive boligejer. Det er en stor beslutning. Og derfor er det vores vigtigste mission at ruste dig som køber. Vores ejendomsmæglere er klar til at rådgive dig fra første boligsøgning til køberaftalen er underskrevet. Mange synes især, at det er rart med en dygtig lokal ejendomsmægler på sin banehalvdel ved prisvurdering, prisforhandling og indtil køberaftalen er i hus. 

Nybolig Nørrebro

Nybolig Nørrebro hjælper dig godt på vej – ligegyldigt om du gerne vil videre fra din ejerlejlighed på Nørrebro eller leder efter en mere rummelig lejlighed. Er du klar til at udvide din søgning, kan du også lede efter en bolig til salg i Nordvest. Endnu et hyggeligt nærområde i massiv udvikling. Du er også kontakte vores dygtige kollegaer hos Nybolig ejendomsmægler i Nordvest

Du er altid velkommen hos Nybolig på Nørrebro. Ring eller skriv til os for at drøfte dine valgmuligheder. Hvad end du har brug for en boligvurdering eller rådgivning til dit næste boligkøb. Kontakt én af vores Nørrebro mæglere og få en uforpligtende salgsvurdering i dag.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.