1 / 39

+ 36

Købsaftale underskrevet
  • Plantegninger
Købsaftale underskrevet

Windsorvej 13 2300 København S

Villa 126 m2 - kr.
Fakta om boligen
Villa
-
Boligareal: 126 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 65 m²
Bygget/Ombygget: 1942/1965
Grundstørrelse: 510 m²
Energimærke:

Hyggeligt hus med mange muligheder...

Windsorvej 13, beliggende i det charmerende kvarter 2300 S, præsenterer sig stolt med sin ikoniske facade af gule sten, der bærer århundreders historie og karakter. Opført i 1942, dette hjem bærer en arv af tidløs elegance og robusthed, der kombinerer tradition med moderne bekvemmeligheder.

Med et imponerende areal på 126 kvadratmeter og en yderligere 65 kvadratmeter i kælderen, tilbyder dette hus rigelig plads til både familie og individuel udfoldelse. Ejendommen har gennemgået omfattende opgraderinger i de seneste år, der sikrer en problemfri oplevelse for de heldige nye ejere. I 2014 blev taget udskiftet, og i 2020 blev der installeret nye radiatorer. Yderligere opgraderinger inkluderer udskiftning af vinduer i både 2021 og 2022, hvilket fremhæver ejendommens engagement i at opretholde et moderne og energieffektivt hjem.

Ved indgangen bydes besøgende velkommen i et rummeligt trapperum som føre op til en stue / alrum, hvor køkkenet elegant åbner sig, hvilket skaber en fornemmelse af sammenhæng og samvær. Alrummet fører videre til en helårsanvendelig udestue, der er ideel til afslapning og underholdning året rundt. Fra alrummet er der indvidere adgang til rummelig stue. Et badeværelse med brus tilføjer yderligere bekvemmelighed til stueetagen.

På første sal præsenterer huset to generøse soveværelser, der er designet til at tilbyde privatliv og komfort. Kælderen byder på praktiske faciliteter som et vaskerum, viktualierum og et stort disponibelt rum, der kan tilpasses efter behov.

Baghaven, der vender mod syd, tilbyder en rolig og privat oase, hvor man kan nyde solrige dage og milde aftener. Med en nemt anlagt have med græsplæne, skur og hyggelig anvendelig pavillon, er der rig mulighed for udendørs aktiviteter og opbevaring.

Med en grund på 510 kvadratmeter giver denne ejendom plads til at udleve haveentusiasters drømme og skabe minder for generationer. Mens gulvene og huset inde bærer præg af tidens tand, præsenterer dette hus en fantastisk mulighed for købere, der ønsker at tilpasse og modernisere deres eget hjem, mens de allerede har en solid base at bygge på. Windsorvej 13 er ikke blot et hjem, det er en mulighed for at skabe fremtidige minder og forme drømme til virkelighed.

Gode grunde til at købe boligen
1
Nyt tag i 2014
2
Nyere vinduer
3
I alt 191m²

Økonomien i boligen

Kontantpris -
Ejerudgift pr. md. -
Udbetaling -
Brutto ekskl. ejerudgift -
Netto ekskl. ejerudgift -

Kontakt

Kontakt

John Rasmussen

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE, Vurderingskonsulent for Totalkredit
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
156 m
Indkøb:
443 m
Daginstitution:
180 m
Skole:
552 m
Sport og fritid:
768 m
Sundhed:
668 m
Ladestandere:
286 m
Lynladere:
915 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om København Kommune

INDBYGGERE

659.350

GRUNDSKYLD

5,100‰

KOMMUNESKAT

23,60%

SKOLER

63

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.800 kr./md.
Børnehave 2.120 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.