• Plantegninger

Museumsvej 8 Glud, 7130 Juelsminde

Villa 162 m2 1.950.000 kr.
Fakta om boligen
Villa
1.950.000
Boligareal: 162 m²
Stue/Værelser: 1/4
Kælderstørrelse: 0 m²
Bygget/Ombygget: 1978
Grundstørrelse: 908 m²
Energimærke:

Sjælden udbudt ejendom med kun 1 ejer

Velkommen til Museumsvej 8, en indbydende familiebolig, der mesterligt blander funktionalitet og komfort i et attraktivt villakvarter. Med sine 5 velindrettede rum fordelt på 162 m² og en grund på hele 908 m², står denne ejendom frem som et ideelt hjem for den moderne familie, der værdsætter rum, stil og nærhed til dagligdagens nødvendigheder.
Ejendommen byder på en særskilt forældre- og børneafdeling, hvilket sikrer privatliv og ro for alle familiemedlemmer. De yngre beboere vil desuden sætte pris på den børnevenlige lukkede vej, som sikrer et trygt og sikkert uderum.
Hjertet i hjemmet, det rummelige køkken, blev moderniseret i 2006 og er med rigelig plads til familiehygge og madlavning. De to badeværelser, ligeledes fra 2006, tilbyder komfort og æstetik med deres nutidige design og udstyr.
Naturligt lys strømmer ind gennem vinduerne, som blev udskiftet i 2015, og bidrager til et varmt og indbydende miljø i hele ejendommen. Familiens energiforbrug er lavt, takket være solcellerne på taget og en effektiv luft til luft varmepumpe.
Komforten forøges yderligere af brændeovnen, som skaber en hyggelig atmosfære og varme på de kolde dage. For dem, der foretrækker at nyde udsigten til årstidernes skiften velbeskyttet, byder udestuen på yderligere 13 m² hyggelig udfoldelse.
Udenfor finder man et praktisk udhus og en rummelig carport på tilsammen 51 m², der sikrer god plads til opbevaring og beskyttelse af familiens køretøjer og haveredskaber.
Udendørs området er ligeledes imponerende. Den flotte, velanlagte have med en sydvestvendt terrasse indbyder til afslapning og sociale stunder i solen. Her kan man nyde en kop kaffe i morgensolen eller arrangere sommerens grillfester for venner og familie.
Museumsvej 8 er ideelt placeret, med kun en kort gåtur til skole, børnehave og diverse idrætsfaciliteter. Daglige indkøb er ligeledes en nem affære med butikker inden for rækkevidde. Den eftertragtede beliggenhed sikrer også enkel tilgang til både Juelsminde og Horsens, hvilket betyder, at alt hvad hjertet begærer, ligger inden for kort afstand.
Med kun én tidligere ejer har ejendommen været omhyggeligt vedligeholdt og oser af stolthed og kvalitet. Museumsvej 8 er ikke bare en adresse - det er fundamentet for et hjem, hvor hvert familiemedlem kan trives og vokse. Denne bolig er en sjælden perle, klar til at danne rammerne for dit næste kapitel i livet.

Gode grunde til at købe boligen
1
Kun 1 ejer
2
Børne- og forældreafdeling
3
2 badeværelser

Økonomien i boligen

Kontantpris 1.950.000
Ejerudgift pr. md. 1.503
Udbetaling 100.000
Brutto ekskl. ejerudgift 11.193
Netto ekskl. ejerudgift 8.914

Kontakt

Kontakt

Flemming Thykjær

Indehaver - bolig , Ejendomsmægler, MDE, HD, KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
Send en besked

Skal du også sælge?

Kontakt os og få en gratis salgsvurdering, så ved du hvad din bolig er værd.

Få en gratis salgsvurdering

Hvor langt er der til nærmeste?

Afstand til nærmeste
Transport:
349 m
Indkøb:
365 m
Daginstitution:
587 m
Skole:
516 m
Sport og fritid:
461 m
Sundhed:
9,12 km
Ladestandere:
2,36 km
Lynladere:
0 m
Rejsetid

Se hvor lang tid der er mellem denne bolig og en anden adresse

I bil:
- min
På cykel:
- min
Med offentlig transport:
- min

Fakta om Hedensted Kommune

INDBYGGERE

47.725

GRUNDSKYLD

7,900‰

KOMMUNESKAT

25,52%

SKOLER

21

BØRNEPASNING

Vuggestue 3.921 kr./md.
Børnehave 2.805 kr./md.
Læs mere om kommunen

Lignende boliger

Se alle lignende boliger
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.