Til alle tider. Til alle hjem.

Mit liv

Hvad gør folk i samme situation som mig?

Nye situationer i vores liv sætter krav til vores hjem. Skal du købe din første bolig? Har familien fået vokseværk? Eller er du på vej på pension? Få gode råd og læs om andre, der har skiftet bolig, når livet har taget en drejning.

Få tips og inspiration her

  • Vi tager ansvar for din sikkerhed

    For at minimere risiko for corona-smitte opfordrer vi alle kunder til at være ekstra påpasselige, når vi mødes. Bl.a. ved at holde afstand og have høj hygiejne.
    Du kan læse mere her

Få hjælp til at sælge din bolig

Vi ved, at det kan virke som en uoverskuelig proces, når du skal sælge din bolig. Boligsalg og boligkøb har stor betydning for vores liv – både personligt og økonomisk. Af samme grund er det vigtigt, at du kommer godt fra start, og at du går ind i salgsprocessen med en tryg fornemmelse.

Det gode boligsalg
  • Nybolig Visual - vis potentialet

    Med vores digitale værktøj Nybolig Visual kan du hurtigt få visualiseret din boligs fulde potentiale. Mange har nemlig svært ved selv at forestille sig, hvor flot og funktionel din bolig kan blive. Vi tilbyder også et prisoverslag på, hvad din visualisering vil koste at lave. Det kan betyde flere købere til din bolig.  

    Visuel Boligstyling
FORMUEPLEJE

Får du nok ud af din formue?

I Nybolig samarbejder vi med Nykredits formuerådgivere, som er blandt markedets bedste til at generere overskud af private formuer.

Kontakt mægler om FormueRådgivning
SOMMEREN 2020

Sol og sommer betyder højsæson for flytninger i Danmark

Juli, august og september er traditionelt set de måneder på året, hvor danskerne flytter mest. Og trods en anderledes start på boligmarkedets udvikling i 2020, er forventningerne fortsat høje denne sommer.

Læs hele artiklen her
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.