Kom med på rejsen

I Nybolig kan ambitiøse medarbejdere skabe deres vej til succes. Hos os kan du forme en karriere, der inspirerer, udfordrer og udvikler dig. Læs mere om, hvorfor Nybolig er det rette valg for dig.

Uanset om du er nyuddannet eller erfaren, har Nybolig plads til dig. Se nærmere på vores ledige jobs eller send en uopfordret ansøgning.
Ledige stillinger

Hvorfor Nybolig?

Når du indleder din karriere, skal det første vigtige skridt give dig et forspring, der kan føre dig langt i fremtiden. Hos Nybolig hjælper vi dig med at finde den vej, der er den rigtige for dig. At blive en del af Nybolig handler om så meget mere end blot en værdifuld reference. 

Vores største aktiv er vores dygtige medarbejdere. Medarbejderudvikling er en central del af vores kultur med fokus på at sikre dig de værktøjer og de muligheder, du har brug for til at udvikle dig i den retning, du ønsker.

Vi tror på, at du vil yde den bedste indsats, når du har friheden til at planlægge din karriere med den nødvendige støtte fra os. Fra dag ét hjælper vi dig i din udvikling - fra formel træning og kvalificering til on-the-job læring, om det er ude i forretningerne eller inde på kædekontoret

Vi støtter din udvikling

Medarbejderne er Nyboligs hjerte og sjæl. Hos Nybolig bliver du en del af et dynamisk miljø, hvor vi investerer i din personlige udvikling. Fra den første dag tilbyder vi dig uddannelse, værktøjer og muligheder, der kan bringe dig fremad på din karrierevej.


Hos Nybolig får du den nødvendige støtte til at realisere dine ambitioner, men du er altid selv i førersædet. Vi tror nemlig på, at de bedste præstationer kommer, når du har frihed til at forme din egen vej.

FRANCHISETAGERE

Drømmer du om at være din egen chef?

Hos Nybolig åbner vi dørene for franchisetagere, der har vilje og evner til at drive deres egen succesfulde forretning. Med vores stærke brand i ryggen og støtte fra hovedkontoret, kan du være sikker på at have alle de værktøjer, du har brug for til succes.


Med over 220 forretninger landet over og en bred vifte af samarbejdspartnere, åbner Nybolig dørene til et stærkt netværk og gode muligheder for synergi og samarbejde. Vores fokus på kunder og vækst sætter dig i en førerposition inden for ejendomsbranchen.

  • Bahadir Demirhan, mægler hos Nybolig i Odense, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.
  • Ulla Risager, mægler hos Nybolig i Århus, fortæller hvorfor hun har valgt at være en del af Nybolig.
  • Jacob Nilausen, mægler hos Nybolig på Amager, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.

Uopfordret ansøgning

I Nybolig er vi altid på udkig efter det næste talent. Derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til en Nybolig-forretning, som du gerne vil arbejde i. 

 

Klik ind på forretningens side for at finde kontaktoplysninger på indehaveren. 

Se alle Nyboligs forretninger her
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.