Karriere

Vi hører altid gerne fra dygtige, sympatiske mennesker, som vil være med til at drive og udvikle vores forretning. Der er flere veje ind i Nybolig, som du kan læse om her. Du er også altid velkommen til at kigge forbi din lokale Nybolig og høre om mulige, ledige jobs dér.

Du er også velkommen til at søge uopfordret. Læs mere nederst på denne side.
Ledige stillinger

Hvorfor Nybolig?

Når du indleder din karriere, skal det første vigtige skridt give dig et forspring, der kan føre dig langt i fremtiden. Hos Nybolig hjælper vi dig med at finde den vej, der er den rigtige for dig. At blive en del af Nybolig handler om så meget mere end blot en værdifuld reference. 

Vores største aktiv er vores dygtige medarbejdere. Medarbejderudvikling er en central del af vores kultur med fokus på at sikre dig de værktøjer og de muligheder, du har brug for til at udvikle dig i den retning, du ønsker.

Vi tror på, at du vil yde den bedste indsats, når du har friheden til at planlægge din karriere med den nødvendige støtte fra os. Fra dag ét hjælper vi dig i din udvikling - fra formel træning og kvalificering til on-the-job læring, om det er ude i forretningerne eller inde på kædekontoret
FRANCHISETAGERE

Få din egen forretning

I Nybolig har vi løbende brug for nye franchisetagere. Fx ved generationsskifte i en eksisterende forretning eller ved opstart af en ny. Således tilbyder vi med jævne mellemrum en fantastisk mulighed for at blive selvstændig inden for et af landets stærkeste ejendomsmæglerkoncepter. 

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder. Din henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Nybolig er en del af Nykredit-koncernen, og som franchisetager får du hele koncernens produktpalette og distributionskraft i ryggen. Samtidig har vi et tæt samarbejde med over 800 pengeinstitut-filialer over hele landet. Det giver dig adgang til et stort, professionelt netværk og dermed et bredt indtjeningsgrundlag. 
  • Bahadir Demirhan, mægler hos Nybolig i Odense, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.
  • Ulla Risager, mægler hos Nybolig i Århus, fortæller hvorfor hun har valgt at være en del af Nybolig.
  • Jacob Nilausen, mægler hos Nybolig på Amager, fortæller hvorfor han har valgt at være en del af Nybolig.

Dine muligheder i Nybolig

Vi er en af Danmarks største mæglerkæder med over 220 forretninger i hele landet. Vores brede pallette af services betyder også flere udviklings- og karrieremuligheder for dig inden for en lang række områder, hvor hovedvægten ligger på kunderne og salg af bolig.

Hos Nybolig har vi et stærkt fokus på kunderne. Vi vil være bedst til kunder. Så enkelt er det. Og vi vil sætte dagsorden i branchen som kæden med de store vækstambitioner.

Vi er imidlertid ikke alene om vores stærke kundefokus. Vi har nemlig et unikt samarbejde med Nykredit og ca. 60 lokale pengeinstitutter, som låner ud til boligejere i hele landet. For dig betyder det muligheden for at arbejde med førende virksomheder inden for netop den eller de brancher, der interesserer dig

Uopfordret ansøgning

I Nybolig er vi altid på udkig efter det næste talent. Derfor er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til en Nybolig-forretning, som du gerne vil arbejde i. 

 

Klik ind på forretningens side for at finde kontaktoplysninger på indehaveren. 

Se alle Nyboligs forretninger her
Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.