Sommerhus

Vi har altid drømt om at eje vores eget sommerhus

Thomas og Charlotte har brugt flere år på at finde ud af, hvor deres sommerhus skal ligge. 

Vi er omsider kommet i den heldige situation, hvor vi både har mere tid og større økonomisk overskud, end dengang vores børn var små. Nu er de teenagere, og den ældste er faktisk tæt på at flytte hjemmefra. 
Et eller andet sted har vi begge to altid haft en drøm om at eje vores eget sommerhus, fordi vi som børn selv holdt ferie i vores bedsteforældres sommerhus. Det var nogle fantastiske ferier. Nu kunne vi godt tænke os selv at skabe rammerne om nogle uforglemmelige stunder med familien i et sommerhus, som vi selv ejer. Vi kunne også godt tænke os et neutralt sted at samle familien i weekender, ferie og højtider.
Men vi har også opdaget, at der er mange forskellige ønsker i familien, som vi nok ikke kan efterkomme alle sammen. Der er selvfølgelig også det økonomiske. Hvor meget kan vi købe for? Hvor stort skal det være og hvor skal det overhovedet ligge?

Nu kunne vi godt tænke os selv at skabe rammerne om nogle uforglemmelige stunder med familien i et sommerhus, som vi selv ejer. Vi kunne også godt tænke os et neutralt sted at samle familien i weekender, ferie og højtider.
Thomas & Charlotte, 46 år, plus tre børn på 11, 16 og 19 år

Kan du genkende Thomas & Charlottes overvejelser og dilemmaer, og går du også i sommerhustanker, kan du få inspiration her til at komme videre. Du kan starte med at se sommerhuse til salg.
Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.