Kvinde med VR briller på Kvinde med VR briller på

Projektboliger hos Nybolig

Stort udvalg af projektejendomme i hele landet

Hos Nybolig har vi et bredt udvalg af projektejendomme til salg og til leje i hele landet.

Overvejer du om en projektbolig kunne være noget for dig – eller har du brug for hjælp og rådgivning til at finde en projektbolig, der passer til dig og dine behov? Så kontakt din lokale Nybolig-mægler, som vil kunne afklare alle dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre.

Se nybyggede projektboliger

Vi får hele tiden nye projektejendomme til salg og til leje

Mens flere af vores projektejendomme allerede står indflytningsklar, er andre under opførelse eller er endnu kun på tegnebrættet.

 

Finder du ikke din drømmebolig i vores aktuelle udvalg, er en mulighed derfor at lade dig skrive op til kommende projektboliger via vores køberkartotek. På den måde er du sikker på at få besked så snart vi har et byggeprojekt, der matcher lige netop dine kriterier

Skriv dig op i vores køberkartotek her

Mange fordele ved at vælge en projektejendom

Projektsalg er en oplagt mulighed for dig, som drømmer om en moderne og helt ny bolig. Vælger du at flytte ind i et projektbyggeri, er du samtidig sikret en både energieffektiv og funktionel bolig, der kræver begrænset vedligeholdelse.

 

Ønsker du at sætte dit eget præg på en projektejendom, er det som regel en god idé at købe i den tidlige fase af byggeriet, idet mulighederne for tilvalg er størst her.

 

Det gælder bl.a. i forhold til valg af gulve, interiør og materialer, så boligen kommer til at passe til dig og din personlige indretningsstil.

Er du ejendomsudvikler eller entreprenør?

Er du professionel ejendomsudvikler? Og søger du en kompetent sparringspartner til et byggeprojekt, som du enten overvejer at igangsætte eller allerede er godt i gang med?

 

Hos Nybolig Development står et dedikeret og kompetent team af lokale specialister og nationale rådgivere klar til at yde dig professionel rådgivning hele vejen igennem dit byggeprojekt. Lige fra idéfasen over projekteringsfasen til boligerne skal sælges eller lejes ud.

Læs mere om Nybolig Development her
Indlæser...
Nye boligskatter i 2024 - prøv vores skatteberegner og se, hvad de betyder for dig. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.