Få en gratis salgsvurdering

Skal du snart skifte bolig? Eller er du bare nysgerrig på prisen? Så få en gratis salgsvurdering fra Nybolig.

Hos Nybolig får du en grundig og professionel vurdering af, hvor meget din bolig ville koste, hvis den skulle sælges lige nu. Det er med til at vise, hvor meget du selv kan købe for, hvis du drømmer om at skifte bolig.

Salgsvurderingen er selvfølgelig gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen. Så ordner vi resten.

Bestil en gratis vurdering

Send os dine kontaktoplysninger, så tager vi fat i dig hurtigst muligt for at aftale en tid, hvor vi sammen med dig foretager en salgsvurdering af din bolig.

Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.

Du får mere end bare en pris

En salgsvurdering handler ikke bare om, hvad vi kan sælge din bolig for, men også hvordan vi sælger din bolig. Inden vi mødes, svarer du på nogle få spørgsmål om din bolig. Vi bruger dine svar og de offentlige data om din bolig til at forberede os grundigt.

Du får et konkret bud på, hvordan vi sælger din bolig effektivt. Og så kan vi også give dig flere mulige priser alt efter, om du vil have et hurtigt salg, eller om du har tid og tålmodighed til at vente for at få en højere prise.

Hvorfor vælge Nybolig?

Nybolig har tusindvis af købere, som allerede har fortalt, hvilken type bolig de leder efter. Hvis du ender med at sætte din bolig til salg hos os, bliver den sendt direkte til alle dem, der leder efter en bolig som din. Så måske har vi allerede køberen klar i vores køberkartotek.

Nybolig er en landsdækkende kæde, som er til stede i små og store byer i hele Danmark. Derfor kan du altid finde en mægler, som kender dit lokalområde godt. Det betyder, at vi kan sætte den helt rigtige pris, men det betyder også, at vi ved, hvor vi skal lede efter køberne. Den nye ejer af din bolig kommer måske slet ikke fra din by, og derfor gør det en stor forskel for dig, at vi er i kontakt med købere over hele landet.

Koncept

Vi kan også hjælpe med at finde drømmeboligen

Det sværeste ved at skifte bolig er ofte at finde dit nye hjem. Du har mange drømme, behov og idéer, og det kan være svært at få det hele til at gå op i en højere enhed. Men det kan vi hjælpe med.

Nybolig Match er vores måde at hjælpe dig med at finde den bolig, der matcher dig perfekt. Vi starter med et møde, hvor vi taler i dybden om, hvad du leder efter, og hvad der vigtigst for dig.

Derefter undersøger din mægler markedet grundigt. Vi finder frem til såkaldte skuffesalg og boliger, der snart kommer til ved at kontakte andre mæglere. På den måde kan vi finde boliger, du ikke selv støder på, når du søger.

Så tager din mægler ud og ser på 10 til 15 boliger. De tre bedste boliger bliver valgt ud, så du kan se dem sammen med din mægler. Som regel falder vores kunder for en af boligerne, men hvis det ikke lykkes første gang, fortsætter vi indtil du har fundet din drømmebolig.

Læs mere om Nybolig Match
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.