Optimér dit boligsalg med SalesStyling

Det kan være godt at se på sit hjem med en boligstylists øjne, når det er tid til at sælge. Når du sætter til salg hos Nybolig, kan du få hjælp til at style din bolig før salget, så den tager sig bedst mulig ud, inden den skal fremvises for interesserede købere.

Nybolig samarbejder med firmaet SalesStyling, der med et skarpt øje for indretning rådgiver og styler alle typer boliger og samtidig assisterer fotografen, når der skal tages billeder til salgsopstilling og markedsføringsmaterialer.

Sådan fungerer en boligstyling

Når du bestiller en fotostyling hos Nybolig, kommer SalesStylings dygtige boligstylister til et rådgivningsmøde hjemme hos dig. Her guider de til små forbedringer, der får din bolig til at fremstå mere salgsklar i boligannoncerne. Det er nemlig de billeder, der skal tiltrække den næste ejer af din bolig.

Boligstylisten kommer samme dag, som fotografen skal tage billeder og laver de forbedringer, som I har aftalt på rådgivningsmødet. Boligstylisten medbringer fx mindre gulvtæpper, puder, krukker, planter, sengetæpper og meget mere, som alt sammen er nøje udvalgt efter, hvad der får din bolig til at tage sig bedst ud på billeder. Når fotografen er færdig, og alle er tilfredse med billederne, tager SalesStyling det medbragte interiør med sig igen.

 

Hvem er SalesStyling?

SalesStyling er ejet af Louise Holm, som oprindeligt er uddannet ejendomsmægler.
Firmaet er kendt fra Løvens Hule på DR!, og med mere end 20
stylister fordelt over hele Danmark hjælper de med at få alle slags
boliger gjort salgsklar.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.