Boligstyling før salg

Det kan være godt at få en boligstylist til at se på sit hjem, når det er tid til at sælge. Sætter du til salg hos Nybolig, kan du benytte dig af boligstyling før salg, så den ser bedst mulig ud, inden den skal fremvises for interesserede købere.

Gør et bedre salg med en boligstylist

SalesStyling gør din bolig mere attraktiv for et bredere publikum, da deres dedikerede boligstylister har et særligt øje for detaljer og ved præcis, hvad der fanger købers opmærksomhed. SalesStyling kan hjælpe dig med at få:

  • Flere fremvisninger
  • Højere bud
  • Hurtigere salg

Hvert hjem er unikt, derfor tilpasses salesstyling ydelserne til dine behov og boligens individuelle karakteristika.

Sådan fungerer en boligstyling før salg

Når du bestiller en bolig- og fotostyling hos Nybolig, kommer dygtige boligstylister fra SalesStyling ud til et rådgivningsmøde hjemme hos dig. Her kommer de med boligstyling tips og små forbedringer, der vil få din bolig til at fremstå mere indbydende og salgsklar i boligannoncerne. Det er nemlig de billeder, der skal tiltrække den næste ejer af din bolig.

Boligstyling priser

Prisen på en boligstyling afhænger af flere faktorer. Eksempelvis hvor vidt boligen skal være stylet i længere tid til fremvisninger eller blot til salgsbilleder – og hvor mange ændringer i boligindretning, der skal foretages.

Det kan dog være økonomisk fornuftigt at bruge 5.000-10.000 kr på en boligstyling før salg, fremfor at sætte boligen ned med 100.000 kr længere henne i salgsforløbet.

Nybolig og SalesStyling teamet afstemmer selvfølgelig en slagplan og pris med dig løbende og indfører kun ændringer, som du er indforstået med. Kontakt derfor din lokale ejendomsmægler eller kig forbi en af vores butikker – vi vil med glæde hjælpe dig til at vise din bolig fra sin bedste side.

Kombinér med en visualisering af eventuelle renoveringer

Er der dele af din bolig, der ikke kan reddes med boligindretning og fotostyling? Hos Nybolig tilbyder vi også visualisering af renoveringer med Nybolig Visual. Vis hvordan din bolig kunne se ud, med et nyt køkken, udbygning eller nyt tag.

Hvem er SalesStyling?

Måske kender du allerede SalesStyling fra Løvens Hule?
Firmaet er ejet af Louise Holm, som oprindeligt er uddannet ejendomsmægler.
Firmaet er kendt fra Løvens Hule på DR1, og med mere end 20 boligstylister fordelt over hele Danmark hjælper de med at få alle slags boliger gjort salgsklar.

Lær mere om boligindretning før salg

Nybolig og SalesStyling fortæller, hvordan de griber en boligstyling an. Se før og efter billeder og få et konkret indblik i, hvad deres boligstyling tips kunne gøre for dit salg.

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.