Effektivt salg med Nybolig SmartSalg

De fleste boligkøbere starter boligjagten online. Derfor har Nybolig et online annonceringsværktøj, som effektivt finder både de aktive og passive købere til alle slags hjem. Vi kalder det Nybolig SmartSalg. 

Klare fordele ved SmartSalg

Med Nybolig SmartSalg får du én samlet pakke, hvor vi annoncerer din bolig online på Facebook, Instagram og også på hjemmesider, hvis du ønsker det. Det er smart, fordi data fra én kanal automatisk bliver overført til andre kanaler, hvilket giver en mere effektiv samlet løsning. 

Købere i markedet fokuserer på vidt forskellige ting, når de ser en bolig. Derfor sammensætter vi flere annoncer, hvor både billeder og tekster er forskellige. På den måde er der større chance for, at annoncen viser netop det særpræg ved din bolig, som den potentielle køber er mest interesseret i. 

Nybolig SmartSalg tilpasser konstant kampagnen, så pengene bliver brugt smart og rigtigt. Faktisk optimerer vi dine annoncer hvert minut døgnet rundt. Det gør vi ved at skære alt det unødvendige fra, så vi kun bruger penge på at vise de annoncer, der klarer sig bedst. 

Det er smart med én samlet pakke med flere annoncer, fordi det ofte kan flerdoble antallet af potentielle købere, der ser din bolig. Samtidig kan vi se, hvilke annoncer der virker bedst. Den viden kan vi bruge til konstant at gøre annonceringen mere effektiv. 

SmartSalg skaber resultater

I grafen herunder kan du se, hvordan visningstrafikken udvikler sig, når SmartSalg aktiveres. Den mørkeblå kurve viser, hvor mange der ser din bolig med SmartSalg. Den grå kurve viser, hvor mange der ser din bolig via anden trafik eksempelvis fra en boligside. Som du ser er fordelen, at der ved brug af SmartSalg kommer mange flere interesserede købere og en længere periode.

Det er rart at kunne følge med i, hvor mange der kigger på din bolig.  

På Mit Nybolig kan du hele tiden se, hvor mange der har set din bolig på nettet og hvor stor effekt, din SmartSalg kampagne har.  

Se mere om Mit Nybolig 

Start dialogen med en mægler 

Ønsker du at vide mere om de mange fordele ved Nybolig SmartSalg som salgsværktøj?  

Kontakt din lokale Nybolig mægler

SmartSalg skaber resultater

I grafen kan du se, hvordan det ser ud, når SmartSalg sættes igang. Den mørkeblå kurve viser, hvor mange der ser din bolig med SmartSalg. Den grå kurve viser, hvor mange der ser din bolig via anden trafik eksempelvis fra en boligside. Pointen er, at der kommer mange flere interesserede købere i længere tid.

Tag næste skridt

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.