• Vi har 146 køberrådgivere i det valgte område

    146 køberrådgivere

Desværre, ingen Nybolig mægler fundet. Juster din søgning eller søg på kortet og se hvor den nærmeste mægler ligger

  • Har du brug for at skifte bolig?


    Uanset hvor du er – eller gerne vil være, kan vi hjælpe dig godt videre. Et godt sted at starte er at finde ud af, hvad din nuværende bolig er værd. 

     

    Bestil salgsvurdering

Find din køberrådgiver hos Nybolig

Find din køberrådgiver hos Nybolig. Vi har over 140 autoriserede købermæglere i hele DK. Find din lokale nybolig køberrådgiver eller læs mere om vores køberrådgivning og pris her.

 

God købermægler - i hele Danmark

Der er ofte masser af rådgivere at vælge i mellem, når du leder efter en købermægler i Aalborg eller en køberrådgiver i Odense. Det vrimler med købermæglere i de store byer som København, Aarhus og ovenstående. Det kan være overvældende og svært at vælge ud.

Nybolig har over 140 mæglerforretninger med dygtige købermæglere i hele Danmark – ikke kun de populære byer. Så kan du vælge den nærmest dig. Alle vores Købermæglere er selvfølgelig autoriserede.

 

Brug en certificeret køberrådgiver med tryghedsmærke

Vores køberrådgivere er certificeret med Tryghedsmærket fra Dansk Ejendoms-mæglerforening. De har specialistviden på en række områder som jura, forsikring og finansiering. Det betyder, at du kan stole på, at de kan give dig en tryg og ordentlig bolighandel.

Nogle af vores rådgivere kan også hjælpe med at finde dit nye hjem. For at tilbyde den service har de en ekstra uddannelse, der blandt andet gør dem til eksperter i at vægte dine boligbehov og afsøge alle afkroge af boligmarkedet, så der er større chance for at finde din drømmebolig.

Hvad er en køberrådgiver?

Med Køberrådgivning får du din egen rådgiver, der kan sikre dig et godt huskøb. Dem, du køber din nye bolig af, de har en ejendomsmægler, der hjælper med at give dem de bedste vilkår. Med Køberrådgivning får du din egen rådgiver, så der bliver balance i tingene.

En Køberrådgiver i Nybolig indeholder mere end de fleste andre mæglere kan tilbyde. Du kan for eksempel få hjælp til at finde en bolig, der passer til dig. Når du lader eksperter finde det, du søger, ser de både på boliger, der er til salg, men også dem, som ikke er offentligt tilgængelige. På den måde får du mere at vælge imellem.

 

 

 

 

Hvad er forskellen på en købermægler og køberrådgiver? 

Købermæglere og køberrådgivere kan nogle af de samme ting. Forskellen er, at en købermægler er med dig hele vejen i din bolighandel, mens en køberrådgiver normalt hjælper dig med at afslutte handlen. Nyboligs køberrådgivere kan dog også rådgive dig hele vejen igennem dit boligskifte, så du kan få hjælpe uanset om du leder efter en køberrådgiver eller en købermægler.

 

Skal jeg vælge en køberrådgiver eller advokat?

En køberrådgiver fra Nybolig kan hjælpe dig med flere aspekter af dit huskøb end en advokat kan. Køberrådgiveren kan gennemføre handlen på samme måde som en advokat. Hun sørger for alt papirarbejdet, men samtidig kan hun hjælpe dig med at vurdere boligerne i forhold til dine behov.

Læs mere om juridisk rådgivning i forbindelse med køberådgivning her.

 

Hvad koster en køberrådgiver?

Prisen på køberrådgivning varierer alt efter, hvad dine behov er. Vi tilbyder hjælp med alt fra at finde boligen til at forhandle prisen. Prisen for at gennemgå dine boligbehov er 2.500 kr. Vi hjælper også med at finde din fremtidige bolig til + 8.500 kr. Eller vi tilbyder hele pakken inkl. forhandling af prisen til 12.500 kr. Alle priser er vejledende. 

Se vores forskellige services i fbm. køberrådgivning og deres pris her. 

Hvad er den normale køberrådgiver pris?

Du kan vælge at få hjælp hele vejen fra din gamle bolig til den nye. Men du kan også nøjes med at få rådgivning om nogle få ting. Du betaler selvfølgelig kun for de ydelser, du har brug for.

Læs mere om Nyboligs køberrådgivning og pris her.

Indlæser...
Prøv vores BOLIGSKATTEBEREGNER, og se hvad de nye boligskatter betyder for dig og dit nabolag. Prøv her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.