Køberrådgivning

Rådgiver med et par Rådgiver med et par

Få komplet køberrådgivning

Der findes en genvej, der fører dig hurtigere gennem boligmarkedet. En personlig køberrådgiver håndplukker de bedste boliger, matcher dem med dine behov og hjælper dig hele vejen gennem boligkøbet fra den spæde start, over forhandlingen om pris, indtil du står med nøglerne i hånden. 

Med Nybolig Køberrådgivning får du én kontaktperson, der kender dig og kender boligmarkedet, og som er med dig hele vejen – altid på din side.  

 
Få hjælp til at finde den rette bolig
Far spiller guitar med børn

Vi finder den helt rigtige bolig

Har du svært ved at overskue boligmarkedet, mangler du tid, eller har du svært ved at finde boliger, der matcher dine ønsker? Din personlige køberrådgiver kan hjælpe dig videre og varetager altid dine interesser i købet.

Når du har talt med din køberrådgiver om dine behov og ønsker til dit kommende hjem og nabolag, dykker din køberrådgiver ned i boligmarkedet – også nye boliger til salg og de boliger, der ikke officielt er til salg. Du kan få præsenteret op til tre boliger, der matcher dine krav, og du bliver guidet gennem hver bolig i ro og mag.

Vi tilbyder køberrådgivning til forskellig pris (alle priser er vejledende), afhængig af hvad du har brug for. Du kan vælge BoligBehov, BoligMatch og BoligBesøg som en samlet pakke eller BoligBehov og BoligBesøg hver for sig. BoligMatch kan kun vælges sammen med BoligBehov, så vi kender dine ønsker og kan finde de helt rigtige boliger til netop dig. 

 
Få hjælp til at finde den rette bolig

BoligBehov

Prioritering af boligkriterier

Du får:

 • Gennemgang og prioritering af dine behov og forventninger til bolig og beliggenhed.
 • Boligrådgivning med indblik i det aktuelle boligmarked.
 • Realitetstjek af din økonomi, dine krav og de boliger, der er til salg.
 • En handlingsplan for din videre boligsøgning.

Hvad drømmer du om, og hvad har du reelt brug for, når det kommer til dit nye hjem? Hvordan ser boligmarkedet ud, og hvad skal du være opmærksom på i forhold til dine ønsker, din økonomi og din tidshorisont?

Når du mødes med din køberrådgiver, får I en grundig snak om dine forventninger til den lejlighed eller det hus, du kunne tænke dig. Rådgiveren lytter og stiller uddybende spørgsmål undervejs for at kunne give dig sine konkrete anbefalinger.

2.500 kr.*

BoligMatch

Præsentation af mulige boliger

Du får:

 • Søgning på tværs af hele boligmarkedet, inkl. skuffesager, i en måned.
 • Præsentation af tre boliger med potentiale.
 • Samtale om hver bolig, området og hvorfor det er et godt match til dig.Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige bolig, og med BoligMatch er du altid et skridt foran markedet. Flere boliger bliver solgt, inden de overhovedet rammer boligportalerne. Derfor trækker vi på vores netværk og kollegaer for at få adgang til skuffesager og tip om nye boliger, der er på vej til salg. Vi følger boligmarkedet nøje og ved præcis, hvilke søgekriterier der giver det rigtige match. 

Vi præsenterer dig for op til tre boliger, som matcher dine behov. Sammen med salgsopstillingen får du vores kommentarer om, hvorfor vi har udvalgt lige netop disse boliger til dig.

8.500 kr.*

BoligBesøg

Privat og guidet boligfremvisning

Du får:

 • Bestilt og arrangeret boligbesøg, når det passer dig.
 • Gennemgang af boligen og nabolaget i dit eget tempo.
 • Drøftelse af fordele og ulemper ved boligen.
Vi er godt klar over, at fremvisninger både er tidskrævende og måske endda stressende. Der vil ofte ikke være tid til at kigge sig omkring og mærke efter. Derfor arrangerer vi en guidet tur i de boliger, vi finder til dig, hvor kun du og din køberrådgiver er til stede – ikke sælgers mægler. 

Du vil få tid til at se, udforske og reflektere over boligen i ro og mag. Din køberrådgiver vil sparre med dig om boligen og gennemgå de vigtigste punkter, og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Besøget er måske dét, der skal til for, at du falder for boligen – eller bare bliver endnu klogere på dine behov.

1.875 kr.*
Hele pakken 12.500 kr.* - hør mere hos din nærmeste køberrådgiver. *Alle priser er vejledende.

Tre gode grunde til at vælge køberrådgivning

1. Spar tid
At finde den rigtige bolig kan være tidskrævende. For nogle er det en sport. Andre vil bare gerne finde deres nye hjem og komme i mål med bolighandlen, så de kan komme videre. Køberrådgivning hjælper dig, der hurtigere vil finde drømmeboligen og få handlen afsluttet. 

2. Få tryghed i handlen
Et boligkøb er en stor investering. En køberrådgiver sikrer dig, at der altid er fuldstændig styr på processen, og at du ikke overser vigtig information eller tidsfrister. Køberrådgiveren tænker på alle de små ting, du selv risikerer at overse. Og så er køberrådgiveren altid på din side og varetager dine interesser. 

3. Få én kontaktperson
Med en køberrådgiver slipper du for selv at koordinere med mæglere, byggesagkyndige og boligadvokater. Du skal kun have kontakt til din køberrådgiver, som sørger for, at alle andre nødvendige fagpersoner bliver inddraget i det omfang, der er nødvendigt. 
 
Ældre par hos rådgiver

Kom i mål med handlen

Du har fundet den bolig, du gerne vil købe, og nu venter der en lang række praktiske opgaver. Lad os hjælpe dig med at komme i mål med handlen. 

Vi hjælper dig med at få boligen gået efter i sømmene af en byggesagkyndig og gransket dokumenterne, så du ikke får kedelige overraskelser, den dag du står med nøglerne i hånden. Din køberrådgiver står for at forhandle pris og vilkår, så du får den bedste aftale. 

 

Få hjælp til at komme i mål med handlen

BoligStand

Byggeteknisk gennemgang


Du får:

 • Gennemgang af tilstandsrapporten, energimærke- og el-installationsrapporten.
 • Vejledning om mulige fejl og mangler med et estimat af udgifterne til udbedring.
 • Vejledning om renoveringsmuligheder med et estimat af udgifterne til renovering. 

Tilstandsrapporten giver dig en god ide om boligens stand. Men det er altid betryggende at få flere øjne på sagen. Det får du med byggesagkyndig køberrådgivning.  

Vi samarbejder med professionelle byggesagkyndige, som kan rykke ud med kort varsel. Den byggesagkyndige kan svare på tekniske spørgsmål og eventuelt se nærmere på konkrete fejl eller mangler, du gerne vil have undersøgt. Det kan give dig ro i maven og en god idé om, hvad du kan forvente.

3.495 kr.

BoligForhandling

Forhandling af pris og vilkår


Du får:

 • Strategimøde med din køberrådgiver, hvor I bliver enige om målet.
 • Gennemgang af markedssammenligning og pristjek.
 • Professionel forhandling af pris og vilkår for overtagelsenDu skal ikke betale for meget for din nye bolig, men heller ikke byde så lidt, at sælger ikke tager dig seriøst. Så hvordan finder du den rigtige pris?  

Din køberrådgiver kan hjælpe dig med vilkår og prisforhandling. Først lægger I en strategi og beslutter jer for et mål for handlen. Så forhandler din køberrådgiver med sælgers mægler og sørger for, at du får det højst mulige prisafslag og de bedste vilkår med i handlen. Det kan fx være at sikre, at du får den overtagelsesdato, der passer dig, eller at du får haveudstyr, inventar eller andet med i købet.

Variabel

BoligKøb

Juridisk gennemgang og fuldendelse af køb

Du får:

 • Gennemgang af alle juridiske dokumenter i forbindelse med dit boligkøb.
 • Sikring af, at alle forbehold er skrevet ind i købsaftalen og overholdelse af tidsfristerne.
 • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse og klargøring til tinglysningen.


Handlen er næsten i hus - nu mangler du bare papirarbejdet. Der skal indhentes og indsendes dokumentation, og tidsfristerne skal overholdes. Det sørger vi for.  

Din køberrådgiver gennemgår dokumenterne for dig, så du kender alle forbehold, regler, servitutter, lokalplaner, tidsfrister og lignende. Vi står for alt det administrative og den juridiske køberrådgivning, og vi sørger for, at købsaftalen indeholder dét, den skal, inden du skriver under. Nu kan du så småt begynde at glæde dig til at flytte. 

Variabel
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.