Sammenbragt familie

Katrine og Jens besluttede sig for at købe hus sammen.

Katrine og Jens besluttede sig for at købe hus sammen. Jens havde to børn med ind i forholdet, og der var en del hensyn, der skulle gå op i en højere enhed.

Da vi mødte hinanden tilbage i 2016 var vi slet ikke i tvivl om, at vi skulle være kærester. Vi skulle starte noget nyt sammen. Der var en del ting, der skulle gå op, før vi kunne få overblik over økonomi og muligheder. Katrines lejlighed skulle sælges, og Jens’ lejebolig skulle istandsættes og opsiges.

Når der er børn med ind i et forhold, så er det definerende for valget af bolig. Både boligens størrelse og indretning - men også den geografiske placering. Vi ville selvfølgelig gerne finde vores drømmehus, men det allervigtigste var hensynet til børnene, der allerede havde etableret sig med skole, venner og sportsaktiviteter i Værløse, hvor deres mor også bor. Derfor var vores søgefokus indsnævret netop hertil. 

Vi startede med at byde på et håndværkertilbud, som vi ikke fik. Det var egentlig heldigt, for det fik os til at tænke over, hvad det i egentlig var, vi ledte efter i en bolig. I virkeligheden forsøgte vi at have hverdagen i fokus. Derfor definerede vi, hvilke kriterier, der var vigtige for os. Vi prioriterer højt at have kort afstand til S-toget, så vejen til og fra arbejde bliver så kort og ligetil som muligt. Derudover sætter vi pris på at bo tæt på indkøbsmuligheder, så vi ikke behøver starte en bil, når vi har glemt at købe en liter mælk.

Vi forelskede os hurtigt i et hus, der til fulde levede op til vores drømme. Det var selvfølgelig vigtigt for os, at der var et værelse til hvert af børnene, og med en høj kælder med et stort ungdomsrum, var afgørelsen klar. Generelt er der rigtig gode kvadratmeter i kælderen, som er ren bonus for os. 

Boligen kom slet ikke til sin ret i salgsopstillingen fra mægleren, så vi havde egentlig ikke høje forventninger, da vi troppede op til fremvisning. Men vi var solgt på stedet, og i dag nyder vi vores hus, som vi sætter vores eget præg på. Haven er en herlig oase med træterrassen i centrum for familiemiddage mens børn og legekammerater hopper i trampolinen.

Siden vi overtog huset i 2018, har vi udvidet familien med et fælles barn. Så næste projekt bliver formentlig en tilbygning – men rammen er helt på plads.

Katrine Bay De Klauman, 33 år
Jens Dissing Munk, 39 år
Børn: Alfred, 13, Frida, 10 og Anna 8mdr.

Står I med nogle af de samme overvejelser som Jens og Katrine, kan I få inspiration her til, hvordan I kan komme videre.

Find din lokale Nybolig mægler

Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.