Bliv klar til boligkøb

Ved du egentlig, hvor meget du kan købe bolig for? Det kan vi hjælpe dig med at finde ud af. Læs mere

Få mere mægler hele vejen

Det er en stor ting at sælge bolig. Og for mange føles det som det vigtigste i verden. Derfor er vi hos Nybolig med dig hele vejen. Mens du lever dit liv, arbejder vi konstant for at sikre dig et trygt og overskueligt boligsalg. Fra A til Z. Vi kombinerer nærvær og menneskelig forståelse med de bedste og mest innovative værktøjer.

Læs mereFå flere købere med Nybolig SmartSalg

Sæt gang i dit boligsalg med vores digitale annonceringsværktøj SmartSalg. Så kan du opnå flere interesserede købere og et hurtigere salg. Som sælger får du adgang til din egen side på Mitnybolig.dk, hvor du har overblikket over alle dine aktiviteter og kan følge effekten af din SmartSalg-kampagne dag for dag. Det er ret smart.

Læs mere om SmartSalg


Prøv vores apps

Nysgerrig efter værdien af din bolig?

Med BoligVærdi giver din lokale mægler dig et estimat af din boligs værdi indenfor 24 timer. Du skal blot tage 5-10 billeder af din bolig og sende dem til os via BoligVærdi.

Læs mere og download BoligVærdi

Ny bolig?

Leder du efter en ny bolig, kan du med fordel bruge Nyboligs boligsøgerapp Ny Bolig? Her får du nemt mulighed for at finde frem til lige præcis den bolig, du drømmer om.

Læs mere og download Ny Bolig?


Formuepleje

Får du egentlig nok ud af din formue? Lad vores mægler henvise dig til nogle af landets dygtigste formuerådgivere. Læs mere