Du kan fortsat handle bolig hos Nybolig

Mens Danmark er i Corona-beredskab, vil man som kunde kunne opleve, at nogle af Nybolig forretningerne har valgt at holde igen med fysiske møder. Men forretningerne betjener stadig kunderne via telefon og mail. Alle ressourcer er sat ind for at sikre, at mæglerforretningerne lever op til de påbud og restriktioner, som regeringen og sundhedsmyndighederne har udstedt.

”Hvis du som kunde ikke er tryg ved at mødes med din ejendomsmæglerforretning fysisk, kan I i stedet tage dialogen på telefon eller mail. Vi fortsætter med at betjene vores kunder, så godt vi kan, det bliver blot under nogle anderledes vilkår.”

- Peter J. Mattsen, Direktør, Mægler
Læs mere

Har du behov for at sælge din bolig?

Vi er nødt til at vurdere boligen fysisk for at kunne foretage en salgsvurdering af din bolig. Det gør vi selvfølgelig med alle forholdsregler om at spritte af før og efter besøget og ingen fysisk kontakt. Vi kan også med fordel aftale, at du har mulighed for at opholde dig i haven eller et andet sted, imens vi foretager vurderingen for at have mindst mulig fysisk kontakt. 

Hvis du blot er nysgerrig på værdien af din bolig, kan du benytte vores boligværdi app, hvor igennem, vi kan give dig et estimat på din boligs værdi. Når vi er ude på den anden side af coronasituationen, kan vi komme ud og foretage en endelig salgsvurdering af din bolig.

Læs mere om boligværdi

Har du fundet din drømme bolig?

Hvis du har fundet din drømmebolig på nettet og ønsker at slå til hurtigst muligt, skal du ikke lade dig stoppe. Vi foretager så vidt muligt digitale fremvisninger, hvor den lokale mægler aftaler med sælger, at han møder op i din drømmebolig, så du kan se den via mobilen på enten facetime eller messenger, eller hvilken anden digital løsning som måtte passe til dit behov. 

Har du endnu ikke fundet din nye drømmebolig, skal du heller ikke lade dig begrænse af situationen. Tværtimod er det en god måde at udnytte tiden og gå på digital boligjagt.

Se alle de boliger, vi har til salg

Har du nogle spørgsmål omkring dit boligsalg eller boligkøb må du endelig ikke tøve med at kontakte din lokale mægler.

Kontakt lokal mægler

Herunder kan du se svar på nogle af de spørgsmål, vores kunder har stillet os.


Holder I åbent hus?
Vi holder ikke åbent hus, men er du interesseret i at få vist en bolig frem, så ring til os. Du kan også blive præsenteret for en bolig via elektroniske medier efter aftale – fx Facebook eller FaceTime.

Kan jeg få fremvist en bolig?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. 

Du kan blandt andet få fremvist en bolig digitalt, hvor vi streamer fra boligen efter aftale om tidspunkt med dig. På den måde kan du få fremvist en bolig uden at skulle forlade hjemmet. 

Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler. 

Kontakt os for aftale om fremvisning.

Kommer I ud og vurderer mit hjem?
Ja, vi vurderer gerne dit hjem. Vi kan give dig et estimat på værdien af dit hjem, hvis du bruger appen BoligVærdi. Du kan også streame en tur gennem dit hjem med din smartphone, mens du taler med en af vores dygtige og engagerede mæglere.

Endelig kommer vi gerne ud og gennemfører en fysisk vurdering af dit hjem. Her tager vi naturligvis de nødvendige forholdsregler, så vi undgår smittespredning.

Kan jeg holde et møde med jer?
Ja, du vi kan sagtens holde et møde. Det bliver blot digitalt i form af et telefonmøde eller via fx Microsoft Teams.

Hold dig opdateret.

Vi opfordrer dig til løbende af holde dig orienteret om den seneste udvikling med coronavirus på www.coronasmitte.dk eller www.sst.dk/corona. På disse sider kan du læse mere om coronasmitte, COVID-19, og vigtigst hvordan du undgår smitte.
Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.