Du kan fortsat handle bolig hos Nybolig

Mens Danmark er i Corona-beredskab, skal vi være ekstra påpasselige, når vi mødes. Vi kan stadig under særligt skærpede hensyn mødes i vores forretninger, og vi holder møder og laver fremvisninger med afstand og ved at følge myndighedernes anbefalinger nøje. Alternativt tilbyder vi også online møder og fremvisninger, hvis du er mere tryg ved det. Du kan i det følgende læse mere om, hvordan vi sammen minimerer smitterisikoen bedst muligt.


”Du kan som kunde de næste fjorten dage godt opleve, at din ejendomsmæglerforretning vælger at aflyse de fysiske møder og i stedet tilbyde det på telefon eller mail. Vi fortsætter med at betjene vores kunder, så godt vi kan. Det bliver blot under nogle anderledes vilkår.”

- Peter J. Mattsen, Direktør, Mægler
Læs mere

Har du behov for at sælge din bolig?

Vi er nødt til at vurdere boligen fysisk for at kunne foretage en salgsvurdering af din bolig. Det gør vi selvfølgelig med alle forholdsregler om at spritte af før og efter besøget og ingen fysisk kontakt. Vi kan også med fordel aftale, at du har mulighed for at opholde dig i haven eller et andet sted, imens vi foretager vurderingen for at have mindst mulig fysisk kontakt. 

Hvis du blot er nysgerrig på værdien af din bolig, kan du benytte vores boligværdi app, hvor igennem, vi kan give dig et estimat på din boligs værdi. Når vi er ude på den anden side af coronasituationen, kan vi komme ud og foretage en endelig salgsvurdering af din bolig.

Læs mere om boligværdi

Har du fundet din drømme bolig?

Hvis du har fundet din drømmebolig på nettet og ønsker at slå til hurtigst muligt, skal du ikke lade dig stoppe. Vi foretager så vidt muligt digitale fremvisninger, hvor den lokale mægler aftaler med sælger, at han møder op i din drømmebolig, så du kan se den via mobilen på enten facetime eller messenger, eller hvilken anden digital løsning som måtte passe til dit behov. 

Har du endnu ikke fundet din nye drømmebolig, skal du heller ikke lade dig begrænse af situationen. Tværtimod er det en god måde at udnytte tiden og gå på digital boligjagt.

Se alle de boliger, vi har til salg

Har du nogle spørgsmål omkring dit boligsalg eller boligkøb må du endelig ikke tøve med at kontakte din lokale mægler.

Kontakt lokal mægler

Herunder kan du se svar på nogle af de spørgsmål, vores kunder har stillet os.

Holder I åbent hus?
Vi holder stadig åbent hus, og er du interesseret i at få vist en bolig frem, så ring til os. Du kan også blive præsenteret for en bolig via elektroniske medier efter aftale - fx Facebook eller FaceTime.
 
Kan jeg få fremvist en bolig?
Ja, og vi kan gøre det på flere måder. 
 
Du kan blandt andet få fremvist en bolig digitalt, hvor vi streamer fra boligen efter aftale om tidspunkt med dig. På den måde kan du få fremvist en bolig uden at skulle forlade hjemmet. 

Vi tilbyder også fysiske fremvisninger, hvor vi sørger for, at der er taget højde for de nødvendige forholdsregler. 
 
Kontakt os for aftale om fremvisning.
 
Kommer I ud og vurderer mit hjem?
Ja, vi vurderer gerne dit hjem. Vi kan give dig et estimat på værdien af dit hjem, hvis du bruger appen BoligVærdi. Du kan også streame en tur gennem dit hjem med din smartphone, mens du taler med en af vores dygtige og engagerede mæglere.
 
Endelig kommer vi gerne ud og gennemfører en fysisk vurdering af dit hjem. Her tager vi naturligvis de nødvendige forholdsregler, så vi undgår smittespredning.
 
Kan jeg holde et møde med jer?
Ja, du vi kan sagtens holde et møde, hvor vi sørger for god afstand, afspritning og mundbind. Det kan også blive digitalt i form af et telefonmøde eller via fx Microsoft Teams, hvis du er mere tryg ved det.
 
Hold dig opdateret
Vi opfordrer dig til løbende af holde dig orienteret om den seneste udvikling med coronavirus på www.coronasmitte.dk eller www.sst.dk/corona. På disse sider kan du læse mere om coronasmitte, COVID-19, og vigtigst hvordan du undgår smitte.

 

 

 

 

 

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.