Førstegangs-køb

Er du førstegangskøber, vil du støde på mange nye begreber i jagten på det helt rigtige hus eller anden type bolig. Men vi er her for at hjælpe dig.

At købe et hus eller en lejlighed er en af de største beslutninger her i livet. Og når det er første gang, kan det føles endnu mere overvældende. Hvor vil du gerne bo? Hvor mange værelser har du brug for? Hvad har du råd til? Og hvordan låner man egentlig den slags penge? Det kan vi alt sammen hjælpe dig med at få styr på. 

Professionel rådgivning til førstegangskøbere

At købe en ny bolig er en proces, der kan strække sig over en lang periode og være både tidskrævende og stressende i en travl hverdag. Ikke mindst, når det er første gang, du skal ind på boligmarkedet. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med en eller flere eksperter, der kan hjælpe dig undervejs. 

Nyboligs KøberRådgivning

En ejendomsmægler er som udgangspunkt sælgers mand og varetager derfor sælgers interesser. Men med en Nybolig KøberRådgiver får du en erfaren ejendomsmægler på din side i bolighandlen. KøberRådgiveren kan hjælpe dig med at optimere din boligsøgning, gennemgå en ønsket ejendom, varetage forhandlingerne og i sidste ende sikre dig, at dit første køb bliver lige dét nye hjem, du drømmer om.

Kom bedst muligt fra start med købet

Nybolig har udviklet et unikt koncept, der hjælper dig med at sætte ord på dine boligdrømme. Vi kalder det NytHjem. Konceptet består dels af en samtale med en autoriseret KøberRådgiver og dels af en profil, som rådgiveren udarbejder på baggrund af samtalen. Med NytHjem får du de bedste forudsætninger for, at din første ejerbolig bliver et godt boligkøb. 

Finansiering af dit første boligkøb

Som førstegangskøber vil du som regel have behov for at få en væsentlig del af købesummen finansieret via lån fra realkredit- eller pengeinstitut. Spørg Nybolig til råds om finansiering af din første ejerbolig med udgangspunkt i din privatøkonomi. Vi samarbejder med tæt med både realkredit- og pengeinstitutter.
Kunne du tænke dig at vide lidt mere om boligkøb for førstegangskøbere - eller få din helt egen rådgiver?
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.