Køber Rådgivning

At købe bolig er en stor beslutning. Ny bolig betyder farvel til noget kendt – og goddag til noget nyt. I sådan en fase af dit liv er det rart at være pakket ind i god rådgivning. Nyboligs KøberRådgivning er den trygge vej til dit nye hjem. 

Vi hjælper dig hele vejen

Din KøberRådgiver er med dig hele vejen. Trin for trin. Helt til du flytter ind. Vi har kombineret en grundpakke, der matcher de fleste. Oveni har vi nogle muligheder for tilkøb til dig, der har brug for specialdesignet rådgivning. For vi ved, at ingen er ens – hverken mennesker eller boliger.

Du er i trygge hænder

KøberRådgiverne hos Nybolig er certificerede med 
Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke.
Det er din garanti for en kompetent rådgiver, der 
100 % varetager dine interesser. 


Så meget KøberRådgivning får du for pengene

Vores grundpakke matcher de fleste. Men fordi vi ved, at ingen boliger eller mennesker er ens, har vi nogle muligheder for tilkøb til dig, der har brug for specialdesignet rådgivning. 

KøberRådgivning (Grundpakke uden tilkøb)

  1. Introduktionsmøde
  2. Sambesøg i boligen med KøberRådgiver
  3. BoligkøbsEftersyn
  4. PrisTjek
  5. Juridisk dokumentgennemgang
  6. Skøde og refusion
  7. Mulighed for tilbud om gratis flytteforsikring

 

Prisen på KøberRådgivning varierer afhængig af, hvor i landet, du bor. Grundpakken koster typisk mellem 8.000 og 12.000 kr. Kontakt din nærmeste Nybolig for at få den præcise pris. 

 

Ud over grundpakken kan du tilkøbe: 

Ekstra sambesøg med KøberRådgiver

Vil du gerne have os med ud til flere potentielle drømmeboliger? Eller måske med ud til den samme flere gange for at give sparring om boligens potentiale?

Forhandling af pris og vilkår

Det er en del af tilfredsheden ved at købe en bolig, at du får det, du betaler for. Prisen skal være rigtig, og det kræver tit en forhandling med sælgers ejendomsmægler. Mange vil gerne slippe for at forhandle og overlader det derfor til os. Vi er vant til det – og gør det hver dag. 

Ekstra BoligkøbsEftersyn

Hvis du kigger på mere end én bolig, kan du altid købe et ekstra eftersyn med den byggesagkyndige. 


Læs her, hvad du kan tilkøbe Luk

Trin 1: Du har en drøm

Det begynder med en drøm. Drømmen om et nyt hjem med den perfekte beliggenhed, størrelse, stil og atmosfære. Drømmen er din. Det er dig, og kun dig, der ved, når den helt rigtige bolig viser sig. Men din KøberRådgiver kan hjælpe dig med at søge efter din drømmebolig og kickstarte dit boligkøb.

Intromøde

Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Derfor kickstarter vi dit boligkøb med et intromøde, hvor vi med udgangspunkt i din situation giver dig overblik over, hvad Nyboligs KøberRådgivning kan gøre for dig. 

Hjælp til at finde drømmeboligen

Hvad er dit boligbehov? Hvilke krav har du til beliggehed og størrelse? Hvordan skal stemningen i boligen være? Hvilken stil kan du bedst lide? Hvad prioriterer du højest? Hvis du endnu ikke har fundet din drømmebolig, kan vi hjælpe dig med at søge efter den. 


Mere om trin 1 Luk

Trin 2: Du har fundet din drømmebolig

Når du har fundet din drømmebolig, vil du garanteret helst flytte ind i morgen. Men du har sikkert også mange spørgsmål.
Er prisen rigtig? Er boligen i okay stand? Er det hele for godt til at være sandt? KøberRådgiveren hjælper dig med at finde de helt rigtige svar.

Intromøde

Godt begyndt er som bekendt halvt fuldendt. Derfor kickstarter vi dit boligkøb med et intromøde, hvor vi med udgangspunkt i din situation giver dig overblik over, hvad Nyboligs KøberRådgivning kan gøre for dig. 

Sambesøg i boligen

Sammen med dig tager vi ud og kigger på den bolig, du har som favorit. Hvor godt matcher den din drøm? Kan den være din drømmebolig i mange år?

BoligkøbsEftersyn

En byggesagkyndig gennemgår tilstandsrapporten, energimærkerapporten og el-installationsrapporten. På helt almindeligt dansk får du at vide, hvad ting som K1 og K2 betyder, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på.

PrisTjek

Nu kender vi boligen – og samtidig kender vi både det lokale boligmarked og de aktuelle priser. Det bruger vi til at vurdere, om prisen er rimelig, eller om der er basis for en forhandling.

Mere om trin 2 Luk

Trin 3: Du køber drømmeboligen

Juraen er fundamentet for, at både økonomien og glæden ved din nye bolig holder på sigt.
Din KøberRådgiver gennemgår alle dokumenter og sikrer, at eventuelle forbehold er specificeret i købsaftalen. 


Trin 4: Du flytter ind

Når handlen er på plads, og dato for overdragelse af nøglen er aftalt, kan du for alvor begynde at glæde dig. Mens du koncentrerer dig om flyttekasser og indretningsplaner, tager vi os af alt papirarbejdet.

Skøde og refusion

Vi udarbejder skøde og refusionsopgørelse, og vi sørger for tinglysning plus alt det administrative i forbindelse med boligkøbet. Hvis sælgers mægler er ansvarlig for skøde og refusion, gennemgår vi dokumenterne og sikrer, at alt er i orden. 

Mulighed for tilbud om gratis flytteforsikring

Forsikringen dækker flytteskader op til 50.000 kr. (selvrisiko 1.000 kr.)


Mere om trin 4 Luk
Vil du gerne vide lidt mere om, hvad en KøberRådgiver kan hjælpe dig med?
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.