Nybolig Skovlunde

Lizette Byrdal

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bybuen 28
2740 Skovlunde
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Velkommen til Nybolig Skovlunde – din lokale ejendomsmægler

Vores historie i Skovlunde strækker sig over to årtier, hvor vi har hjulpet vores naboer med at opfylde deres boligdrømme. Vi er din lokale mægler, der giver dig et professionelt og personligt boligforløb.

Vi er centralt placeret i Skovlunde, hvor vi også tager del i den løbende byudvikling og samtidig er repræsenteret i lokale interesseorganisationer. Vi er et stærkt team, og vi har gennem de seneste 15 år været markedsledende i området. Derfor kender vi byen og alle dens fortræffeligheder særdeles godt.

Vi er ikke kun stolte af vores position som eliteforretning, men også af at have opnået titlen som "bedst til kundetilfredshed" blandt alle Nybolig-forretninger landet over. Vores fokus er altid at sikre den bedste oplevelse for både købere og sælgere. Derfor er det helt afgørende for os, at du føler dig taget godt imod og professionelt vejledt lige fra vores første møde til den endelige handel er indgået.

Ønsker du at sælge?

Skal du sælge, udarbejder vi i tæt samarbejde med dig en handlingsplan for dit salg. Den indeholder bl.a. en grundig og realistisk vurdering af din bolig samt en målrettet plan for, hvordan vi vil markedsføre den.

Sammen vil vi have en løbende dialog om forløbet, men alt det praktiske omkring salget tager vi os af – lige fra bestilling af rapporter over fotografering af din bolig til forhandlingerne med køber.

Er du på boligjagt?

Har du også fået øje på Skovlundes mange kvaliteter med skønne, grønne områder i bl.a. Skovlunde Bypark og Harrestrup Ådal, S-tog station samt populære skoler, børneinstitutioner og sportsfaciliteter. Her har du alt lige ved hånden, hvilket gør din dagligdag både praktisk og behagelig.

Er der en bolig, du er blevet nysgerrig på og gerne vil danne dit eget indtryk af, så står vi altid klar til at give en fremvisning.

Kontakt os i dag

Når du vælger Nybolig Skovlunde, vælger du ikke blot en ejendomsmægler – du vælger et dedikeret team, der går engageret og professionelt til opgaven. Vi gør os stor umage med at sikre, at din bolighandel er både god og tryg.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 4461 2525 for en uforpligtende boligsnak med udgangspunkt i din situation og dine konkrete boligbehov.

Uanset om du går med salgs- eller købstanker, står vi klar til at rådgive dig. Samtidig hjælper vi dig også gerne med at foretage en salgsvurdering af din bolig – gratis og helt uforpligtende. Du kan bestille en salgsvurdering her.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 27135374

Læs mere om Nybolig Skovlunde

Pengeinstitut
  • Nykredit Totalkredit
Forsikringsselskab
  • Nykredit Codan Dansk Boligforsikring
Andre
  • CCT NHL Foto Andel Energi NRGI Strømlinet
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.