Nybolig Skodsborg - Vedbæk

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Solgårdsvej 1
(Udstillingsforretning)
2942 Skodsborg
Åbningstider

Din lokale ejendomsmægler i Skodsborg (Udstillingsforretning)


Vi samler kræfterne

Vi har valgt at samle kræfterne i en forretning, og har I den forbindelse omdannet vores forretning i Skodsborg/Vedbæk til en ubemandet udstillingsforretning. Du kan naturligvis fortsat fange os på både mail, telefon og på fremvisninger, men vi henviser i øvrigt til vores forretning Nybolig Holte/Vedbæk, Kongevejen 327B, 2840 Holte.

Din lokale ejendomsmægler i Skodsborg (Udstillingsforretning)

Nybolig Skodsborg – Vedbæk er den første og pt. eneste mæglerforretning i Skodsborg, og vi dækker områderne omkring Skodsborg og Vedbæk. Vi er et hold af lokalt boende medarbejdere, der er opvokset i nærområdet, og derfor er du sikret lokalkendskab på højeste niveau. Nybolig Skodsborg – Vedbæk ejes af Louise Hartmann og Mira Trolle.

Vi hjælper med både køb og salg

Vi sikrer dig højt faglig rådgivning på alle opgaver. Med vægt på erfaring, troværdighed og kompetencer er vi specialister i køb og salg af boliger. Sætter du til salg hos os, laver vi en personlig handlingsplan til dig, og du kan desuden trække på hele vores stærke team af erfarne og grundige ejendomsmæglere. Vælger du Nybolig Skodsborg – Vedbæk, er du sikret et godt overblik over salgsstrategien og salgsforløbet af din bolig samt kompetent hjælp fra start til slut.

Høj kundetilfredshed er vores varemærke, og vi er først tilfredse, når tilliden til os som din ejendomsmægler har holdt fra start til slut. Byd os indenfor, og vi vil gøre os umage for, at indfri dine ønsker og behov.

Finder du som køber en bolig, som sælges hos en anden mægler, kan vi være dig behjælpelig med køberrådgivning, da vi er uddannet og certificeret med Dansk Ejendomsmæglerforenings Tryghedsmærke. Det er din garanti for god og grundig køberrådgivning. Med køberrådgivning kan du få hjælp til at komme trygt og sikkert igennem købsprocessen, hvis du overvejer køb af en ny bolig.

Nybolig Skodsborg – Vedbæk er en af tre mæglerforretninger i Nordsjælland med Louise Hartmann og Mira Trolle som indehavere. Vi er lokaliseret i Holte, Hørsholm og Skodsborg, hvilket giver dig tre salgssteder men selvfølgelig kun ét salær.

Vi hjælper både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, rækkehuse, andelsboliger, liebhaverejendomme og grunde. Og ønsker du i første omgang at kende din boligs værdi, kommer vi meget gerne forbi og giver dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering. 

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme.
Hilsen Louise, Mira og resten af holdet bag Nybolig Skodsborg – Vedbæk.

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40810846

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.