Adresse

Bymidten 50A
3500 Værløse

Åbningstider

Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Telefon

Tlf. 4498 3500

Ejendomsmægler med hjemmebanefordel i Farum og Værløse

Kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste for en ejendomsmægler. Med Nyboligs nye forretning på Bymidten har Værløse fået en ejendomsmægler, hvor begge indehavere er opvokset i området. Og de lover, at hjemmebanefordelen kommer kunderne til gode. 

Ny bolig? Vi er din medspiller!

Lokalkendskab gør det ikke alene. Vi kan også love dig høj faglighed, maksimal handlekraft – plus involvering i dine behov og din bolig. Vores absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit salg af bolig. Målet er, at du aldrig vil tøve med at anbefale os.

Lad os guide dig til det gode bolig køb

Følg vores 5 trin og få et godt indblik i alle købets faser, inden du kaster dig ud i det.

Thomas Andreasen er på flere måder en kendt lokal profil. ”Jeg er opvokset i Farum, har boet her i 25 år – og siden 2003 har jeg arbejdet i byens ejendomsmæglerbranche. Jeg elsker mit job, jeg elsker min by, og jeg har været stolt af at repræsentere Farum som professionel fodboldspiller på FCNs superligahold i mange år. Med vores nye Nybolig-forretning er jeg for alvor kommet på hjemmebane, og jeg glæder mig til at drible dit boligsalg trygt i mål.”

Karen Marie Terman er født og opvokset i Værløse og har boet i Furesø Kommune i 18 år. ”Derfor kan jeg love, at der ligger både lokalkendskab og hjerteblod bag, hver eneste gang jeg sælger en bolig i området. Og jeg kan også love, at jeg følger dit boligsalg godt og trygt til dørs. For med 10 års baggrund inden for salg og ledelse ved jeg, at indlevelse, engagement og loyalitet er nøglen til succes for mig – og tryghed for mine kunder.”

Køberrådgivning
At købe ny bolig er en stor beslutning, der ikke kun handler om drømme. Men også om praktik, byggeteknik, jura og økonomi.
Drømmen er din. Det er dig, og kun dig, der ved når den helt rigtige bolig viser sig. Til gengæld kan du få vores KøberRådgiver til at hjælpe dig med det praktiske, så du kan sove trygt om natten. 
Vores KøberRådgiver er certificerede med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det er din garanti for en kompetens rådgiver, der 100 % varetager dine interesser. 

CVR: 37337153

Læs mere Luk

Medarbejdere

Nybolig har 0 boliger

Sorter efter:

Samarbejdsaftaler

Vi er tilknyttet eller har en samarbejdsaftale med følgende:

  Realkreditinstitut:
 • Totalkredit
 • Nykredit
  Pengeinstitut:
 • Nykredit Bank
 • Totalkredit pengeinstitutter
  Forsikringsselskab:
 • Gjensidige

Rabat eller provision

Vi samarbejder med følgende, hvor vi modtager rabat eller provision for fremskaffelse af:

  Finansiering:
 • Totalkredit
 • Nykredit
  Forsikring:
 • Nykredit Bank
  Annoncering:
 • Furesø Avis

Som boligkøber eller boligsælger har du ret til at få oplyst provisionens eller rabattens størrelse.

Indlæser...