Nybolig Værløse - Andreasen & Terman

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Bymidten 50A
3500 Værløse
Åbningstider
Man - Tors:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Nørreskovvang 82

  Gennem hele processen har vi følt os i trygge hænder hos Karen Terman. Der har fra start til slut været en ærlig og konstruktiv dialog omkring salget af vores hus. Karen har været proaktiv omkring strategier samt været serviceminded med hurtige svartider og tæt opfølgning.

  De varmeste anbefalinger.

  Sælger af Nørreskovvang 82
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Skovløbervangen 43
  Vi er imponeret over den energi og håndtering Nybolig lagde for dagen da de fik vores hus til salg. Alene det at alle medarbejderne kom forbi og fik set hvilket hus de skulle sælge, gav en overbevisning om at vi var kommet i gode hænder. Det lykkedes at få huset solgt på lidt over at 2 måneder.
  Sælger af Skovløbervangen 43
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Vildrosevej 35

  Mø­de var me­get pro­fes­sio­nelt og in­for­ma­tivt. At vi op­le­ve­de så stort et en­ga­ge­ment var af­gø­ren­de for vo­res valg af Ny­bo­lig som mæg­ler. Vi kan kun an­be­fa­le Ny­bo­lig til an­dre der vil at sæl­ge hus i Ha­resko­ven. Vi vil sær­lig frem­hæ­ve Mi­chel­le som har væ­ret den bed­ste mæg­ler vi har op­le­vet.

  Sælger af Vildrosevej 35
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Smedegade 12
  Vi valgte Nybolig Værløse, da vi allerede ved første møde, blev mødt med stor venlighed og professionalisme. Vi har følt os hørt på alle måder og er i hele processen blevet godt informeret. Vi kan anbefale Nybolig Værløse efter en meget professionel, venlig og effektiv håndtering af vores hussalg
  Sælger af Smedegade 12
 • Det siger vores kunder:
  Sælger af Sirius Alle 49, 3500 Værløse

  Hele processen fra start til slut gik utrolig nemt og med en høj professionalisme under forløbet. Vi endte med at få en langt højere pris for vores bolig end forventet. Dette skyldtes udelukkede godt mæglerarbejde. Hvis du skal sælge bolig i Værløse, så kan vi på det varmeste anbefale NYBOLIG.

  Sælger af Sirius Alle 49, 3500 Værløse

Ejendomsmægler med hjemmebanefordel i Farum og Værløse

Kendskab til lokalområdet er noget af det vigtigste for en ejendomsmægler. Med Nyboligs nye forretning på Bymidten har Værløse fået en ejendomsmægler, hvor begge indehavere er opvokset i området. Og de lover, at hjemmebanefordelen kommer kunderne til gode. 

Ny bolig? Vi er din medspiller!

Lokalkendskab gør det ikke alene. Vi kan også love dig høj faglighed, maksimal handlekraft – plus involvering i dine behov og din bolig. Vores absolutte fokus er at gøre dig tryg både før, under og efter dit salg af bolig. Målet er, at du aldrig vil tøve med at anbefale os.

Thomas Andreasen er på flere måder en kendt lokal profil. ”Jeg er opvokset i Farum, har boet her i 25 år – og siden 2003 har jeg arbejdet i byens ejendomsmæglerbranche. Jeg elsker mit job, jeg elsker min by, og jeg har været stolt af at repræsentere Farum som professionel fodboldspiller på FCNs superligahold i mange år. Med vores nye Nybolig-forretning er jeg for alvor kommet på hjemmebane, og jeg glæder mig til at drible dit boligsalg trygt i mål.”

Karen Marie Terman er født og opvokset i Værløse og har boet i Furesø Kommune i 18 år. ”Derfor kan jeg love, at der ligger både lokalkendskab og hjerteblod bag, hver eneste gang jeg sælger en bolig i området. Og jeg kan også love, at jeg følger dit boligsalg godt og trygt til dørs. For med 10 års baggrund inden for salg og ledelse ved jeg, at indlevelse, engagement og loyalitet er nøglen til succes for mig – og tryghed for mine kunder.”

Køberrådgivning
At købe ny bolig er en stor beslutning, der ikke kun handler om drømme. Men også om praktik, byggeteknik, jura og økonomi.
Drømmen er din. Det er dig, og kun dig, der ved når den helt rigtige bolig viser sig. Til gengæld kan du få vores KøberRådgiver til at hjælpe dig med det praktiske, så du kan sove trygt om natten. 
Vores KøberRådgiver er certificerede med Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke. Det er din garanti for en kompetens rådgiver, der 100 % varetager dine interesser. 
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring telefon 3336 9597. Forsikring dækker kun  formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa.

CVR: 37337153

Læs mere om Nybolig Værløse - Andreasen & Terman

Realkreditinstitut
 • Totalkredit
 • Nykredit
Pengeinstitut
 • Nykredit Bank
 • Totalkredit pengeinstitutter
Forsikringsselskab
 • Gjensidige
Finansiering
 • Totalkredit
 • Nykredit
Forsikring
 • Nykredit Bank
Annoncering
 • Furesø Avis
Læs vores persondatapolitik her.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.