Nybolig Valby

Jonas Hagmann Kristoffersen

Kontakt os
Kontakt os
Besøg os
Valby Langgade 207
2500 København
Åbningstider
Man - Fre:
Søndag:

Din lokale ejendomsmægler i Valby


Velkommen til Nybolig Valby – Hagmann ApS

Det er en stor beslutning at træde ud på boligmarkedet, uanset om det er for at sælge eller købe bolig. Boligen er den største økonomiske disposition i livet. Derfor er det vigtigt at vælge den rette ejendomsmægler til at sikre en god og tryg bolighandel. 

Hos Nybolig Valby - Hagmann ApS er vi et hold af engagerede medarbejdere, som vil yde 110 procent for at sikre, at din bolighandel føles rigtig – både på bundlinjen og i maven. Vi elsker Valby, der summer af storbyliv, samtidig med at bydelens parker – herunder Valbyparken – rummer smukke og rolige naturoplevelser.

Vi hjælper dig, når du skal sælge

Vi lægger et stort arbejde i at skræddersy en personlig handlingsplan for dit boligsalg, og vi laver en detaljeret markedsføringsplan for dit boligsalg, så du altid har et klart overblik over vores aftaler, markedsføringen af din bolig og dit salgsforløb.

Vi arbejder for at sælge din bolig hurtigt men samtidig til en god pris, og vi har et af områdets laveste prisafslag. Vi står for høj faglighed, og vores store lokalkendskab, erfaring og passionerede tilgang til dit boligsalg er væsentlige parametre for, at vi kan sikre dig et succesfuldt salg.

Vi kan også hjælpe, når du skal købe

Står du foran et boligkøb, kan vi også rådgive dig her. Vi kan tilbyde køberrådgivning til dig, der ønsker professionel rådgivning, inden købsaftalen underskrives. God køberrådgivning kan være meget værd, idet vi som en del af køberrådgivningspakken også kan tilbyde hjælp til prisforhandling med sælgers mægler.

Mægler med fordele

Vi tilbyder naturligvis også en bred vifte af fordele. Går du med salgstanker, tilbyder vi dig gerne en gratis vurdering af, hvad din bolig er værd i det aktuelle marked. Med en opdateret boligvurdering i hånden er du klar til at jagte nye boligdrømme, og vi hjælper dig naturligvis gerne.

Vi er altid tilgængelige, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende dialog om dine muligheder. Kom ned i butikken på Valby Langgade 207 eller ring på 36 14 15 16.

Vi glæder os til at realisere dine boligdrømme!

Med venlig hilsen
Jonas Hagmann

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Global Specialty, Langebrogade 3F, 1411 Købehavn K. Telefon: 3336 9696.
Forsikring dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark fra kontorer beliggende i Europa

CVR: 40050612

Til alle tider. Til alle hjem.

  • Kontakt os, så hjælper vi dig godt videre til dit næste hjem.

Nybolig har 0 boliger

Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.